Pamatujete moderátorku TV NOVA Nicol Lenertovou(44)? NOVÝ ŽIVOT ZTRACENÉ HVĚZDY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pamatujete moderátorku TV NOVA Nicol Lenertovou(44)? NOVÝ ŽIVOT ZTRACENÉ HVĚZDY

2017 S druhým synem Dominikem.
2017 S druhým synem Dominikem. (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara)

Téměř se nezměnila, jen má delší vlasy. Nicol Lenertová (44) sedávala v Televizních novinách po boku Karla Voříška (55), pak bouchla dveřmi a odešla do USA. „Jsem ráda, že jsem to udělala. Jinak bych se nikam neposunula,“ řekla deníku Aha! bývalá televizní moderátorka.

Nicol se v posledních letech ve společnosti neukazovala. „Naplňuje mě život vedle mých synů Járy a Dominika. To, že s nimi mohu sdílet radost i smutek, mluvit s nimi o všem, co se děje. Jsou to v podstatě jediní dva muži, kterým v životě konečně rozumím,“ vyznala se Lenertová. Už jako dvojnásobná matka vystudovala politologii a vysokou školu ekonomie a managementu v Bratislavě. Nyní nastoupila na Institut aromaterapie. „Pracuji v oblasti marketingu pro firmu, která vyrábí doplňky stravy,“ prozradila deníku Aha! Nicol.

Předtím byla rok mluvčí Středočeského kraje, ale z tohoto postu odešla. „Z časového hlediska to opravdu nebyla práce pro matku dvou dětí. Bylo pro mě těžké řešit problémy jiných, když mou pomoc potřebovali doma. Zvolila jsem jinou cestu, a jsem ráda,“ dodala spokojeně Nikol, která přišla svému bývalému moderátorskému parťákovi Voříškovi pokřtít jeho knihu Žij teď inspirovanou pobytem v Indii. Po obrazovce už dle svých slov určitě netouží.

Útěk roku
Na konci roku 2002 práskla Nicol televizními dvemi a odletěla do Spojených států. Věděla o tom jen její rodina, nesvěřila se ani Karlu Voříškovi, který na ni v práci marně čekal. Ze dne na den zmizela lidem z očí. Spekulovalo se, že je těžce nemocná, nebo se zapletla s některým kolegou nebo rovnou s šéfem televize. Nicol prý ale pouze už dál nechtěla být lidem na očích.

Cesta vzhůru
V roce 1994 se Nikol stala Miss Severní Čechy a postoupila do celostátního finále. Pak se několik let věnovala modelingu. Jejím půvabům neodolal v létě 1999 ani hokejový bůh Jaromír Jágr (47). Nějakou dobu se potom se skupinou NewTrio věnovala zpěvu. S manažerem Jaroslavem Kalátem mají dva syny Jardu (14) a Dominika (12).



Přečtěte si
jity
22. 9. 2019 • 09:47

Neni důležité jestli někomu chybí nebo ne, ale hlavně, že ona je šťastná. Pro Jágra dobrá nebyla a mohl mít s ní už dva syny, zůstane nakonec sám. Žádná mu dobrá neni, tak ať si najde chlapa.

vigela
21. 9. 2019 • 07:49

Nechybí mi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.