Velké trápení Karla Voříška: To je malá smrt, říká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velké trápení Karla Voříška: To je malá smrt, říká

Karel Voříšek vyměnil čočky za brýle.
Karel Voříšek vyměnil čočky za brýle. (Prima)

Bere to jako výzvu. Moderátora Karla Voříška (56) si diváci tento týden vychutnají. Ráno uvádí pořad Nový den a večer tradičně Hlavní zprávy. „Pro mne jako celoživotní sovu je to malá smrt,“ přiznal Karel Aha!. „Rád ponocuju a nerad brzo vstávám,“ dodal.

Kvůli dovoleným na CNN Prima News se mu na několik dní změnil život. Den mu nyní začíná ve 4.50 hod. „Celou noc se budím, abych nezaspal,“ přiznává Voříšek noční stres. A ještě jedna změna. Moderátor je na obrazovce v brýlích. „Celý život jsem používal čočky, ale poslední dobou mě zlobily. Několikrát se mi stalo, že jsem při přímém přenosu nic neviděl. Ani na dálku, ani na blízko,“ popsal nepříjemné problémy. Musel zprávy říkat chvílemi víceméně zpaměti. „Tak jsem Nový den doladil brýlemi. Diváci ať posoudí, zda je mám nosit, nebo ne,“ dodává Karel.

Karel Voříšek o CNN Prima News: Zůstane mu parťačka Doležalová?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blesik
28. 12. 2022 • 17:17

Nejste majetkem diváků, noste si co chcete a hlavně co potřebujete, abyste dobře viděl. V brýlích vypadáte normálně, vše je o zvyku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.