Přijde Voříšek o parťačku? Doležalové byznys v Chorvatsku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přijde Voříšek o parťačku? Doležalové byznys v Chorvatsku!

Klára Doležalová a Karel Voříšek
Klára Doležalová a Karel Voříšek (Foto: FTV Prima, TV Nova, Jakub Poláček, archiv)

„Dneska od rána jsem stáčela náš olej do nových lahví, které jsme nechali vyrobit v Řecku, a lepila jsem na ně praporky, protože každá láhev má svoje číslo," odtajnila Klára Doležalová (49) svou druhou profesi. 

Olivy se sbírají a podzim. To mám práci a dítě je ve škole, tak se nemůžu utrhnout. Ale kdybych tam byla, tak pomáhám. Ale máme tam báječný tým místních lidí, kteří se tím živí a umějí to nejlépe. Takže olivy seberou a odvezou je do lisovny. Všechno to máme zdokumentované," svěřila se Klára Doležalová webu Super.cz.

Klára Doležalová přiznala: Bez Gotta by nebyla tam kde je!

Video se připravuje ...

Málokdo totiž tuší, že spolu s manželem Miodragem Maksimovićem (64) provozuje v Chorvatsku už nějaký ten pátek firmu na pěstování a výrobu olivového oleje. „Moji předkové byli z Jugoslávie, takže já tam mám také nějaký ten původ. Manžel je čistokrevný Srb, občas je na něm ten Balkán znát, je horkokrevný a doma se nenudíme,“ překvapila moderátorka ohledně svého původu na Expresu.

Tři hodiny na střeše, hvězdy Primy Voříšek a Doležalováv záplavě balonků

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.