Velký třesk na Primě: Kdo se klepe o místo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velký třesk na Primě: Kdo se klepe o místo?

Jak dopadne Eva Perkausová a Roman Šebrle?
Jak dopadne Eva Perkausová a Roman Šebrle? (Foto Aha! – Marek Pátek, Instagram.com)

Situace mezi televizními stanicemi Nova a Prima momentálně připomíná trochu hru „Škatulata, hýbejte se“. Moderátorka Markéta Fialová přestupuje po 14 letech ke konkurenci. Má být jednou z hlavních tváří vznikajícího kanálu CNN Prima News. Jenže to znamená, že na některé dosavadní moderátory zpravodajství na Primě dopadá strach, že půjdou z kola ven.

Již začátkem příštího roku by mělo být zahájeno vysílaní české verze CNN, tým CNN Prima News se ale začíná rýsovat už nyní. Martin Ondráček, jenž by měl stanici vést, měl kromě Markéty Fialové oslovit i Pavlínu Kosovou, Petru Benešovou či Nikolu Bojčeva, kteří by se na vzniku stanice mohli také podílet. Nejde prý ale o jediné přestupy, které jsou v plánu, jak uvádí web expres.cz.

Pochopitelné také je, jak zmiňuje citovaný web, že s někým se naopak už do budoucna nepočítá. Prvním, kdo by měl podle Expresu jít z kola ven, je nováček primáckých zpráv Matěj Misař, který po boku Gabriely Laškové, za svobodna Kratochvílové, nahradil po jejím návratu z mateřské dovolené Romana Šebrleho. Tomu to prý zpečetili diváci, kteří si opakovaně stěžovali na to, že má tak malé oči, že je nevidí, což bylo pro ně jednoznačné minus. Nejistá je pak ale i pozice Gáginy Laškové, pro kterou se další parťák prozatím nerýsuje.

O místo by pak podle Expresu měla mít nejspíš strach i Klára Doležalová, pokud bude Prima chtít dát dohromady osvědčenou dvojici ve složení Voříšek a Fialová.

Kdo se pak bát určitě nemusí, je sexbomba Eva Perkausová a Roman Šebrle. Moderátorka je často přirovnávaná k nováckému protějšku Lucii Borhyové a i Roman Šebrle si dokázal údajně svým zlepšujícím se výkonem pozici uhájit.

I tak ale bude nové obsazení zpravodajského kanálu ještě velkým překvapením.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.