Fialová šokuje o Voříškovi: Kámoš opravdu za všechny prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Fialová šokuje o Voříškovi: Kámoš opravdu za všechny prachy!

Markéta Fialová a Karel Voříšek
Markéta Fialová a Karel Voříšek (Nova, archiv Blesku)

Markéta Fialová (49) je součástí týmu zpravodajské televize CNN Prima News. Na novém kanálu se setkala také se svým bývalým kolegou z Novy Karlem Voříškem (56), se kterým prožila nejeden záchvat smíchu! Kvůli jednomu takovému byla moderátorka dokonce i v minulosti pokutována.

Poté, co Voříšek opustil TV Nova, zůstala Fialová v Televizních novinách sama. Důvodem odchodu bylo obvinění, že donášel informace příslušníkům StB. Nyní se po letech setkali a přivitání bylo dle moderátoky velmi milé.

„Když Karel odešel z Novy a já jsem tam zůstala sama, tak jsme byli nadále ve velmi úzkém kontaktu. Byli jsme přátelé, pracovali jsme spolu myslím sedm let a ten kontakt se nikdy nepřerušil. Takže to bylo přivítaní ve stylu: „Tak fajn, že už jsi konečně tady!“ Bylo to hrozně milé," řekla webu iDNES.cz Fialová.

Ačkoliv jako moderátorka působí již řadu let, čas od času nastanou situace, kdy je těké si zachovat chladnou hlavu, zejména pokud pracujete právě s Voříškem, který je velký vtipálek. „Karel byl expert na to, že mi dokázal říct tak vtipnou poznámku, že jsem už nemohla mluvit. Jeho humor je fakt na úrovni a je třeskutý. Byla jsem na Nově pokutována za to, že jsem nemohla mluvit a smála jsem se tak, až jsem se nemohla nadechnout. Ale to je fakt neprofesionální," svěřila se.

Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.