Muka moderátorky Fialové: Záchrana dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Muka moderátorky Fialové: Záchrana dcery!

Markéta Fialová
Markéta Fialová (archiv)

Takhle si návrat do televize Prima Markéta Fialová (49) určitě nepředstavovala. Svůj nový pořad musela totiž kvůli koronaviru odmoderovat ze svého domova. Do domácí karantény se moderátorka dostala také kvůli tomu, že musela rychle a bezpečně zachránit dceru z Francie. Co se dělo?

Po devatenácti letech se vrátila na Primu a komplikovanější comeback si asi ani nedokázala představit. Nový pořad s názvem Karanténa aneb Jedeme v tom všichni totiž musí uvádět přímo ze svého vlastního obýváku! Aby toho nebylo málo, musela slavná moderátorka řešit rychlý návrat dcery z Francie a určitě si prožila hned několik chvílí plných strachu.

„Nikdy v životě by mě ani ve snu nenapadlo, že moje obnovená premiéra na Primě bude z domova z obýváku. Ale je výjimečná situace, jedeme v tom všichni, a když můžou teď z domova pracovat i jiné profese, tak proč ne?... Naše patnáctiletá dcera Emma studuje tenhle rok v Bordeaux. Museli jsme ji narychlo stáhnout domů, byla hodně smutná, protože už tam samozřejmě má kamarády, se kterými neměla možnost se rozloučit. Bylo to napínavé kvůli rušení letů, ale nakonec se oklikou přes Amsterdam domů dostala. A zítra jí i zbytku rodiny končí čtrnáctidenní karanténa, tak už snad můžu říct, že nám nic nepřivezla. Proto taky já vysílám z domova, to je další dobrodružství, které bych si sama nevymyslela, ale jde to,“ pověděla podle expres.cz Fialová, která na Primu utekla z TV Nova.

Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.