Fialová dostala vyhazov ze zpráv! Neuhodnete, co teď bude dělat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fialová dostala vyhazov ze zpráv! Neuhodnete, co teď bude dělat!

Markéta Fialová končí v Televizních novinách na Nově.
Markéta Fialová končí v Televizních novinách na Nově. (Foto: Aha – Dalibor Puchta, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Byla jediným člověkem, který se na Nově otevřeně postavil za »odejitého« Karla Voříška (50), který je teď, přiznejme si to, jedničkou na konkurenční Primě. Markéta Fialová (43) následně moderovala Televizní noviny sama a v kuloárech se šuškalo, že její dny jsou sečtené. Jenže utekl rok a nic se nestalo. Až teď…

„Markéta v Televizních novinách končí. Dlouho moderovala sama, ale už pro ni není místo,“ potvrzuje informaci v aktuálním vydání týdeníku Sedmička zdroj z Novy, který také vysvětluje, proč se vedení rozhodlo ji z nejsledovanějšího televizního zpravodajství odstranit. Za vše prý mohou její selhání při moderování předvolebních duelů.

„Umí dobře číst, ale není pohotová. Všechny otázky musela mít dopředu připravené, a proto nebyla schopná reagovat na otázky kandidátů. Dokonce jí pomocí naslouchátka musel pomáhat režisér celého přenosu,“ tvrdí zdroj s televize s tím, že největším průšvihem bylo, když Fialové jednou nefungovalo sluchátko a ona vůbec nevěděla, na co se ptát, protože jí nikdo nemohl pomáhat.

Jednu z posledních moderátorek »staré novácké party« ale na Nově ještě uvidíte. Podle informací Sedmičky totiž bude moderovat oblíbené Střepiny. A co bude s moderátorkou Michaelou Novou, která je uváděla doteď? Právě té prý v ruce zůstane neoblíbený černý Petr…

Anketa

Bude vám Markéta Fialová v Televizních novinách chybět?
Celkem 4092 hlasujících



Přečtěte si
sona51
11. 7. 2014 • 18:41

Markety bude skoda fandim ji na jine TV.

mixalca
13. 6. 2014 • 07:56

fortyn Karel Voříšek je příjemný ,sympatický moderátor .Fialová je na Nově a Voříšek na Primě ,takže jsi mimo dění .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.