Letní schéma televizí odtajněno: Na co se můžete těšit?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Letní schéma televizí odtajněno: Na co se můžete těšit?!

Televize (ilustrační foto)
Televize (ilustrační foto) (profimedia.cz)

Už od zítřka se na obrazovky televize Nova vrací Utajený šéf! Reality show, v níž se šest vysoce postavených manažerů na pět dní vmísí v přestrojení mezi řadové zaměstnance svých firem, tak vytáhne do pomyslného televizního souboje proti primáckému Ano, šéfe! a Zdeňku Pohlreichovi (63).

Falešná identita a maskování do nejmenšího detailu! Už od 18. června Nova vrátí do programu oblíbenou reality show, ve které bude některým lidem pořádně horko. „V rámci Utajeného šéfa se nejedná o žádné hrané scény. Nikdo, kromě šéfa a jeho rodiny, neví o tom, co se ve skutečnosti natáčí,“ ujišťovala za televizi Bohumila Skalická.

Vyměna manželek i krimi

V létě se budou na obrazovkách TV Nova dál prověřovat také rodinné vztahy v show Výměna manželek. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci kriminálek – kromě Policie Modrava, Specialistů a Kriminálky Anděl, které se už nějaký čas vysílají, se bude nově reprízovat také Dáma a Král. Premiérově bude na Nova Action uveden americký seriál Policie Chicago, kde se to vraždami a prodejem drog jen hemží. „Detektivní seriály se v poslední době těší velké oblibě. Věřím, že si diváci nový seriál Policie Chicago zamilují,“ tvrdí Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny TV Nova. Pro odlehčení každý den zařadí sitcom Comeback a seriál Hospoda.

Výměna manželek: Drsná hádka mezi náhradními manžely!

Video se připravuje ...

Konkurence je velká

Televize Prima táhne do boje nejen se šéfkuchařem Pohlreichem, ale také s Poldou 2 s Davidem Matáskem (52) v hlavní roli. A samozřejmě dál běží Vinaři. Česká televize už minulou středu nasadila letní seriálovou klasiku Chalupáři. Konkurence je tedy opravdu veliká.

Program najdete v tištěné verzi Aha!

V posledním Ano, šéfe! Pohlreich peče buřty: Zapít to pivem a jít do pr*ele...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.