Dana (58) z Prahy-východ: Vzala nůžky a sama se ostříhala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dana (58) z Prahy-východ: Vzala nůžky a sama se ostříhala!

Výsledek přinesl pocit úlevy.
Výsledek přinesl pocit úlevy. (Foto ara)

Koronavirus přináší do našich životů nejen obavy, ale i chvilky veselé až přímo objevitelské. „Nebýt této mimořádné situace, nikdy bych si totiž netroufla vzít nůžky a zajet s nimi do svých vlasů,“ svěřila se Aha! Dana (58) z Prahy-východ.

Již před časem se rozhodla, že se už nebude barvit a nechá svým vlasům jejich momentální přirozenou barvu pepř a sůl. Hustou kštici si tedy nechávala odrůst. „Právě v okamžiku, kdy nadešel čas jít ke kadeřnici, aby mě ostříhala, byl vyhlášen stav nouze a já zůstala doma,“ vzpomíná Dana. První týden to šlo, dalších pár dnů to ještě vydržela. Pak jí ale došla trpělivost. Vzala nůžky, postavila se v koupelně před zrcadlo a její kadeřnická premiéra začala.

„Vlasy jsem si vyčesala, levou rukou jsem je držela nahoře a pravou postupně stříhala. Asi za pět minut jsem měla na hlavě zubaté cosi,“ komentuje své dílo s humorem Dana. Nicméně je ale s výsledkem spokojená. „Doladila jsem ofinu a místa kolem uší. Zuby vydávám za záměr. Nejkrásnější na tom je pocit úlevy, že jsem to dokázala a že se vlastně problém, co s vlasy, vyřešil jednoduše,“ směje se Dana. Okolí reagovalo na její nový vzhled prý pozitivně. „Jen manžel nebyl nadšený. Je totiž přesvědčený o tom, že ženy mají mít dlouhé vlasy,“ přiznává.



Přečtěte si
tenerife
4. 4. 2020 • 10:10

Paní Dana bude asi zkrytý talent, protože jí to moc sluší, omládla, moc šikovná paní.

ban09
2. 4. 2020 • 14:43

Paní dost omládla, účes se jí povedl

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.