Primácká moderátorka Klára Doležalová jde do sebe: Drží Voříškov(o)u dietu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Primácká moderátorka Klára Doležalová jde do sebe: Drží Voříškov(o)u dietu!

Se svým moderátorským parťákem Karlem Voříškem.
Se svým moderátorským parťákem Karlem Voříškem. (Foto: archiv K. Doležalové, ara)

Kvůli pár kilům navíc se jí před rokem v kostymérně skoro rozjel zip. Letošní léto si proto moderátorka Klára Doležalová (44) raději pojistila křivky dietou. Jídelníček možná odkoukala i od svého parťáka Karla Voříška (54).

Žádná bílá mouka, ani cukr, zato dvakrát takový zeleninový nášup na talíři. Kláru přestalo bavit v tichosti pozorovat, jak se její kolega ztrácí před očima a stejně jako on začala škrtat v jídelníčku. „Snažím se jíst opravdu hodně porcí zeleniny. Mám ji ráda, takže mi to nedělá problém a dopřávám si méně sacharidů. Úplně se vyhýbám bílé mouce a cukru,“ popsala deníku Aha! moderátorka zdravý restart.


Kila letí dolů

„Ono to má delší doběh. Nezhubnete hned, ale po nějaké době začnete ta kila ztrácet. Na mně se to projevuje teď – už jich mám několik dole. Navíc, jak je horko, tak nemám na nic takovou chuť,“ vysvětlila. Velké tukové zásoby Doležalovou netrápily nikdy, loni v létě se jí chutě ale drobátko vymkly a kvůli váze jí ve studiu skoro pořizovali novou garderóbu.

Tři týdny o hladu

„Minulý rok jsem přišla v září do práce a náš kostymér na mně nezapnul šaty! Okomentoval to jen zvednutým obočím a slovy – No, Kláro! Hned jsem mu slíbila, že za tři týdny to dám dolů, a opravdu se mi to povedlo,“ vtipkovala Klára na zkoušce šatů na klání soutěže Muž roku, které se koná 25. srpna v Náchodě.

Musí si dát pauzu
Jít s váhou více dolů by se Kláře ale v následujících pár týdnech nemuselo vyplatit. Také by se totiž mohlo stát, že dvoje šaty, které jí na míru ušila návrhářka Valentina Armandi, z ní budou padat. „Zelené jsou z pravého hedvábí a krajky a šili jsme je sto padesát hodin. Černé jsou ze saténu a krajky a pracovali jsme na nich sto dvacet hodin. Materiály jsou z Itálie a Francie,“ prozradila Aha! majitelka salonu s tím, že si oboje Klára bude moci nechat. Vynést by je měla 24. srpna.

Zprávařka z Primy Klára Doležalová má super byznys! 

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.