Psychopat v Prostřeno: Fingovaná sebevražda rozpláče hostitelku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Psychopat v Prostřeno: Fingovaná sebevražda rozpláče hostitelku

Tento nápis se v Prostřeno objevil poprvé!
Tento nápis se v Prostřeno objevil poprvé! (FTV Prima)

Soutěžící, který si říká Psychopat Bejr se snaží o slávu všemožnými způsoby. Vaří v MasterChefovi, zahrál si epizodní roličku v Raplovi a teď zkouší štěstí také v Prostřenu. Chudáci soupeři...

V pondělí pan Aleš dorazí ke slavnostní tabuli s australským širákem a psem, načež zpucuje hostitelku za zaprášené květiiny. Šok ale chystá na úterý, kdy svým nejapným fórem rozhodí přítomné dámy a vyslouží si vyhazov od stolu. 

Ke stolu totiž dorazí v tmavém obleku a černých brýlích. Mezi talíře pak postaví pohřební svíčku a poté vytáhne pistoli, kterou se jakoby zastřelí. „Sorry, mě to vtipné nepřišlo! Mě to nezajímá, jestli to nějaká hračka. Já bych byla ráda, kdybys odešel," rozstřeseným hlasem a se slzami v očích vykáže trapáka z bytu maminka Barbora.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
28. 5. 2019 • 16:05

Výběr soutěžících je věcí a zodpovědností televize Prima a někdy to je skutečně otřesné. O tomto člověku ani nemluvě.

jity
27. 5. 2019 • 12:39

Tento ksicht už je dávno profláknutý, jednou se popral se Štikovou, když měla ten svůj pořad. Byl v soudkyni Barbara a v Nebezpečných vztazích. Leze všude možně, zkrátka nechce se mu makat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.