POPRVÉ V PROSTŘENO!: Natáčení skončilo totálním krachem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

POPRVÉ V PROSTŘENO!: Natáčení skončilo totálním krachem!

Láďa, Jarda a Lucka nevěřili svým očím,
Láďa, Jarda a Lucka nevěřili svým očím, (Foto Aha! – archiv TV Prima)

Vypekla celý štáb i ostatní soutěžící! Bývalá narkomanka Iva Tranová (23) vzdala svou účast v pořadu Prostřeno! hned druhý den, kdy měla být hostitelkou. Jak můžete vidět dnes vpodvečer na Primě, soupeřům neuvařila ani čaj...

„Vůbec se neomluvila. Měla vařit v úterý u své matky, protože bůhví v jakých podmínkách normálně žije. Ale i její máma se k tomu stavěla rezervovaně a zaskočeně. Ani ona se vaření neujala, udělala jen nějaký dezert a vzala je dál. Museli se o sebe postarat sami!“ popsala deníku Aha! Hana Ziková z Primy. Podle ní se Iva celou dobu jenom vymlouvala.

„Z její mámy vylezlo, že je bývalá narkomanka a problematický člověk se spoustou dluhů. Proto do toho šla. Jakmile ale zjistila, že nejspíš nevyhraje, vyřešila to takhle,“ řekla Ziková s tím, že Tranová do show původně přihlásila i svého přítele, který je o dvacet let starší. Nakonec to ale vzala dost zvláštním způsobem na sebe. Podle zdroje ze štábu Primy ji prý navíc den před začátkem jejího vaření surově zbil!

„Asi tam bylo více důvodů, podcenila i přípravu, ten den neměla nic nakoupeno. První den se to soutěžícímu hrozně povedlo, tak věděla, že asi nemá šanci. A taky se vymlouvala, že pracuje v balíkárně v Německu a kvůli práci nemůže,“ prozradila Ziková.

Zbyli jen čtyři soutěžící
Televize Ivě vyhrožovala pokutou za porušení smlouvy, protože celý týden nakonec museli zvládnout jen zbývající čtyři lidi. „V interní komunikaci jsem pochopila, že jí bylo vyhrožováno nějakými sankcemi za nedodržování smlouvy a ona nereagovala na nic. Co se dělo dál, nevím. Dělám Prostřeno! osm let, a stalo se to poprvé,“ dodala Ziková.



Přečtěte si
msml20
18. 9. 2018 • 12:01

To je najednou divení od televize Prima. S vařením to dávno nemá nic společného, plno intrikářů, čím větší exot , tím pro Primu zajímavější. Rozhodně ne ale pro diváky, Už hodně roků se na pořad nedivám ani omylem. Tak se trochu snažte a zkuste z toho opravdu udělat pořad o vaření.

zadnice
18. 9. 2018 • 10:48

Stačí sledovat "výběr" soutěžících. Jediné co Primě jde jsou přihlouplé reklamy!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.