Prostřeno PSÍ SPECIÁL: Dva kolapsy v jednom díle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prostřeno PSÍ SPECIÁL: Dva kolapsy v jednom díle!

Filípek spadl ze židle a na chvíli to s čivavou nevypadá vůbec dobře…
Filípek spadl ze židle a na chvíli to s čivavou nevypadá vůbec dobře… (FTV Prima)

Příští týden bude hodně speciální. Prostřeno totiž nebude jen pro lidi, ale také pro jejich čtyřnohé mazlíčky. Tři ženy a dva muži připraví jako svérázný úkol týdne občerstvení pro šest psů.

Ve středu hosty k sobě domů pozve maminka na mateřské dovolené Lucia, která pochází ze Slovenska a žije v Česku rok a půl. Za tu dobu si našla přítele a mají spolu dceru. Lucia říká, že je milá, usměvavá a snaží se nestresovat. To se jí ale ne vždycky podaří. Doma má nejen miminko, ale i jedno štěně – mazlíček Chlumlee, který je kříženec jorkšíra a maltézáka, je velký divoch a své majitelce dává zabrat.

A jinak to nebude ani v hostitelský den. Chlumlee počůrá kabelku a bude na ostatní pejsky vyjíždět. Lucii se to vůbec nehodí, má co dělat s přípravou svého menu. Maso totiž bude nedopečené a Lucia se z toho zhroutí a začne plakat. Naštěstí Zdeněk jí pomůže. A to nebude jediné drama. Nešťastnou náhodou se Filip bouchne do hlavy a omdlí. Jeho majitelka Dana bude mít nervy na pochodu. Jak celý večer dopadne?

Na video z kritického večera mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.