Jágr děsí: UŽ NEMÁM SÍLU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jágr děsí: UŽ NEMÁM SÍLU

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Barbora Reichová (Sport))

Jako by nestárnul! Útočník Jaromír Jágr (47) shodil přebytečná kila a znovu v sobě probudil hokejového démona. Extraligové obrany začínají bít na poplach!

Že patří do starého železa? To sotva! Jaromír Jágr je pořád platným hráčem. Před startem extraligy sice nebyl zrovna v dobré kondici a vypadalo to s ním všelijak, jenže na sobě dokázal pořádně máknout. A nyní sklízí ovoce. „Je to u mě spíš o fyzičce. Začal jsem sezonu se sto dvaceti kily, pomalu se dostávám do formy. Je vidět, že ke konci už nemám sílu. Vydržím půl zápasu, pak už je to se mnou horší,“ přiznal »Džegr«.

Kladenský majitel věří, že může brzy začít podávat stoprocentní výkony. „Věřím tomu, že jestli se nezraním, tak je to jenom otázka času,“ uvedl. Cítí, že spolu s ním roste celý tým. „Je vidět, že ještě nejsme velké mužstvo. Ale bojovnost tam určitě je. Jdeme správně a teď jde o to, abychom se postupně zlepšovali."

Rytíři jsou od začátku soutěže bráni za outsidera, hokejového boha to ale netíží. „Je víceméně jedno, co si o nás lidi myslí. My bychom se k tomu vůbec neměli vyjadřovat. Pokud budeme prohrávat, stejně nám nikdo nepomůže a budeme se z toho muset dostat sami," doplnil.

Na video s Jaromírem Jágrem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.