Strach Jágra o maminku: Nechápu, jak to mohla přežít... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Strach Jágra o maminku: Nechápu, jak to mohla přežít...

Jaromír Jágr s maminkou Annou
Jaromír Jágr s maminkou Annou (Michal Beránek (Sport))

Během živého vysílání na Instagramu se Jaromír Jágr (47) pěkně zapotil. Po dobu tří hodin odpovídal na dotazy fanoušků. Ti ho zásobovali otázkami ohledně žen, vztahů, trénování, a také promluvil o své milované mamince Anně (72), která se v současné době potýká s problémy se srdcem!

Hokejista patří mezi celebrity, které o svém soukromí příliš nemluví. Avšak během živého vysílání na sociální síti poctivě odpovídal na na všechno. Promluvil i o své mamince, kterou trápí zdravotní problémy. „V posledních třech měsících měla problémy se srdcem a je z ní úplně jiný člověk. Najednou musí pořád spát, je unavená,“ prozradil Jágr dle webu iSport.cz.

Hokejista má s maminkou odjakživa velmi blízký vztah. Právě ona ho doprovázela a byla mu oporou na jeho štacích v Pittsburghu, Washingtonu či New Yorku, když válel v NHL. „Máma je hrozně hodná a pracovitá. Život přizpůsobila rodině a tátovi. Když přemýšlím, jak vše zvládala, je něco nemožného, co dokázala. Starala se o dvě děti, pracovala na statku, vařila, dělala s námi domácí úkoly a chodila do zaměstnání,“ svěřil se Jágr.

 

Maminka slavného hokejisty to neměla jednoduché a náročný život se na ni začíná po letech podepisovat. „Vstávala ve čtyři hodiny ráno, aby podojila krávy. Muselo být vykydáno a dobytek nakrmený. A po práci znovu. Přišla a zase se starala o statek. Prala, žehlila, vařila na další den a lehnout si chodila o půlnoci. Pro mě nepochopitelné, jak to mohla přežít,“ řekl dle webu iSport.cz hokejista.

 Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
8. 10. 2019 • 18:40

4 hodiny spánku denne a dlhodobo, si po čase vyžiada svoju daň. Možno teraz po rokoch mamka dospáva, čo v minulosti zameškala. Spánok neublíži, to si treba skor dať pozor na syntetické tabletky plné chémie a vedľajších nežiadúcich účinkov. Taký medvedí cesnak napr. - by určite viac zabral - komplexne a to na celú rodinu .. Je dosť možností, ako pomocť zlepšiť zdravie : prirodzenou cestou - prírodnými doplnkami - bez umelých additív. Stačí zbierať informácie, používať vlastný rozum a nenechať sa ovaliť reklamným biznisom farmaceutického priemyslu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.