Co týden dal... Radek Brzobohatý Jiráskové neodpustil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Co týden dal... Radek Brzobohatý Jiráskové neodpustil!

Barometr
Barometr (Aha!)

To byl týden! Za pouhých pár dní se toho v českém showbyznysu událo tolik, že by to vydalo pomalu na celou knihu! Naše hvězdičky se opět řádně činily a plnily titulní stránky novin!  Opět pro vás vybíráme ty nejzásadnější události!

Odhalení týdne - Jirásková vyhodila Brzobohatého z divadla!

Radoslav Brzobohatý (†79) svůj život prožil bez zásadních sporů a se vším se dokázal vyrovnat. Jen jediné zklamání neunesl a až do své smrti se s ním nesmířil. Obrovské trauma mu svým chováním způsobila Jiřina Jirásková (81), která se k němu v závěru kariéry zachovala dost nevhodným způsobem.

Brzobohatého manželku Hanu Gregorovou teď zvedlo ze židle, když Jirásková na zesnulého herce pěla ódy. Přitom je to právě ona, kdo ukončil jeho divadelní kariéru. „Když byla ředitelkou na Vinohradech, tak Radek, tehdy v plné síle, přestal dostávat role. Nehrál nic, byl tam jako rekvizita. Paní Jirásková ho tam prostě nechtěla,“ postěžovala si Gregorová v magazínu Dnes.

Pohádka týdne - Děti slavných v lese potkávaly kouzelné bytosti!

Dvě bývalé hvězdy »nováckých» televizních a sportovních novin Jana Adamcová (40) a Nicol Lenertová (37) se sešly v Nymburku. Se svými dětmi absolvovaly cestu pohádkovým lesem, kde potkávaly různé pohádkové postavy. Například ježibabu, vodníka, čerta, prince i princeznu. „Vodník byl tak zelený, že se ho lekli i někteří dospělí,“ svěřila se Adamcová.

Nákup týdne - Leoš Mareš si kupuje fáro za 10 mega!

Do sbírky luxusních hraček Leoše Mareše (36) možná velmi brzy přibude nový přírůstek. Asi už Leošovi porsche a starší audi, které má, nepřijdou dost reprezentativní. Černé Lamborghini Aventador stojí deset milionů korun a Leoš se do něj zamiloval! Těchto naleštěných kár je v Česku jen omezený počet, pouhé tři kusy a jedno z nich bude brzy patřit právě Marešovi.

Útěk týdne - První setkání Kokty s Ornellou? Vzal nohy na ramena!

Josef Kokta (55), manžel Gábiny Partyšové (34), se po dlouhé době setkal na veřejnosti se svou těhotnou milenkou Ornellou Štikovou (19) a byla z toho pořádná show! Kokta v pražském Theatro Music Clubu měl být jedním z kmotrů nového CD skupiny Kroky Michala Davida. Nečekaně se ale na akci objevila i Ornella. Když ji Pepa zahlédl, vzal nohy na ramena a pelášil pryč takovou rychlostí, že by se za ni nemusel stydět ani Usain Bolt. „Utekl jako malý kluk,“ popsala Štiková. CD tak nakonec pokřtila půvabná modelka Andrea Verešová (31).

Stopka týdne - Bohdalové ruší pořad!

Šok zažívá legendární herečka Jiřina Bohdalová (81). TV Prima jí z ničeho nic stopla pořad Zrcadlo tvého života, který moderovala. „Proč už další díly nepoběží? Na to se zeptejte produkce,“ rozohnila se po našem dotazu Bohdalová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.