Naštvaná Jirásková: Žádná Gregorová mi nebude mýt pr*el! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Naštvaná Jirásková: Žádná Gregorová mi nebude mýt pr*el!

Jiřina Jirásková
Jiřina Jirásková (Aha!)

Herečka Jiřina Jirásková (81) si nenechala líbit otevřený slovní útok Hany Gregorové (60). Ta jí vyčetla, že jejího muže Radka Brzobohatého (†79) prý neuznávala jako herce pro hlavní role a že stála za jeho odchodem z vinohradského divadla. Proč tak ošklivá slova jen krátce po hercově smrti? To nechápe ani těžce nemocná Jirásková a vdově se pomstila vzkazem: „Nikdo mi nebude mýt nespravedlivě pr*el!“

Je jasné, že tato věta se má prostřednictvím našeho deníku donést až k Haně Gregorové. Až do tohoto týdne si jedna druhé nevšímaly. Respekt, možná obavy z nevyřčeného, ale hlavně lhostejnost, to přesně mezi těmito dámami panovalo. Teď najednou Gregorová brojí proti Jiráskové. Proto, že prý kdysi dávno ublížila jejímu manželovi.

„Způsobila mu ránu, která se do smrti nezahojila. Když byla ředitelkou na Vinohradech, Radek přestal dostávat role, byl jenom rekvizita,“ vylila si srdce Gregorová v rozhovoru pro Magazín Dnes. „Všechno, co paní Gregorová řekla, to jí samozřejmě věřím. Domnívám se ale, že Radek odešel na základě vlastního úsudku, Radek se rozhodl sám a já jsem ho rozhodně nevyhodila,“ hájí se Jirásková a po zcela klidné úvaze jako by jí najednou došla trpělivost být za slušnou.

Na zdánlivě nevinnou otázku, jestli se jí daří dobře, odpověděla se značným rozčarováním: „Ne! A lepší už to nebude, já se snažím, ale opravdu nejvíc mi pak »pomáhá«, když mi někdo takhle umyje nespravedlivě pr*el!“ rozohnila se Jirásková. „Vždyť já ji (Gregorovou) vůbec neznám! Já jsem proti ní nikdy v životě nic neměla, naopak jsem respektovala to, že vede celkem úspěšně divadlo, ale...“ nedokončila už větu dáma, která je přesvědčená, že Brzobohatému rozhodně nikdy neuškodila.



Přečtěte si
mrum
23. 11. 2012 • 16:15

Prezident je nadčlověk nebo co? Lékaře tak vychovávají už na fakultách, že? Každej, kdo není MUDr. je pro ně laik-d.bil, i když je mnohem vzdělanější než předmětný MUDr., a to klidně i v jeho oboru. Zalez do díry, komunisto!

mrum
23. 11. 2012 • 16:14

A von je Vašík posvátná kráva nebo co, že se o něm nemůže mluvit nebo co?

gordon
26. 10. 2012 • 14:26

jestli sloveně zdechne divadlo,musí to na někoho svést,vždyť ona je geniální,jak si myslí.Už tím,že se vdala za Čecha,o to se snaží všechny sloveny.Směr západ.

solochov
15. 10. 2012 • 19:33

solochov
15. 10. 2012 • 19:33

Jako herečka je skvělá, jako člověk už asi nebude tak úžasná. Rozhodně nemá patent na rozum a jestli odešel pan Brzobohatý díky jí, pak by měla kritiku s grácií přijmout, ne být ještě vulgární...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.