Smrt návrháře Petry Janů Zachevara (†25): Zabil ho stejný koktejl jedů jako Muka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smrt návrháře Petry Janů Zachevara (†25): Zabil ho stejný koktejl jedů jako Muka?!

Jedna z posledních Zachevarových fotek. Ještě 1. října předváděl Petře Janů garderobu pro její turné.
Jedna z posledních Zachevarových fotek. Ještě 1. října předváděl Petře Janů garderobu pro její turné. (Aha! - Petr Novotný)

Svět showbyznysu zasáhla smutná zpráva o smrti dvorního návrháře Petry Janů (59), stylisty Mikea Zachevara (†25), jehož bezvládné tělo bylo nalezeno ve čtvrtek ráno v jeho pražském bytě. Nikdo nechce věřit tomu, že by si Mike, který zrovna slavil jeden pracovní úspěch za druhým sáhl na život.

Vždyť se nemohl dočkat, až zpěvačka vyjede v jeho šatech na své narozeninové turné! Český Galiano, jak se Mikeovi v módním světě přezdívalo, nemá ale klid ani po smrti! Nikdo totiž neví, kdo mu vlastně zařídí pohřeb! „On byl sirotek, nikoho neměl. Do Prahy přišel z Ústí nad Labem a říkal, že nikoho nemá. Tady v Praze se ho ale nakonec ujala nová rodina, dokonce jim říkal mami a tati, tak snad se o něj postarají,“ sdělila Aha! se slzami v očích Mikeova blízká kamarádka.


Čtyři varianty Zachevarovy smrti

1. Udusil se zvratky: Spekuluje se, že se Mike – podobně jako kdysi Petr Muk (†45) – udusil zvratky. Jeho koktejl prý sestával z kokainu a tzv. »poppers«, což je silné afrodisiakum, které homosexuálové hojně šňupou kvůli lepšímu prožitku z análního sexu.

2. Užil drogu GHB: Po požití této syntetické drogy je člověk malátný, dezorientovaný a usíná. Dávka nad 10 g bývá smrtelná. V kombinaci s alkoholem může dojít k zástavě srdce.

3. Prasklo mu střevo: Mike měl dlouhodobě potíže s zažívacím ústrojím. Před cca dvěma měsíci byl na jedné z mnoha operací střev. Je tedy možné, že mu mohlo střevo prasknout.

4. Spáchal sebevraždu: Nepravděpodobné. „Procházel pozitivním obdobím života. Jak pracovně, tak v soukromí,“ míní jeho manažerka.



Přečtěte si
Hana Embacher
9. 9. 2023 • 22:47

Znala jsem ho,byl to skvělý a chytrý kluk.Nechápu ty nenávistné komentáře lidí, kteří ho vůbec neznali.Opravdu trapné......od lidí, kteří v životě nic nedokázali a umí jenom bezdůvodně urážet ostat­ní.Gr­atulu­ji...

ivoadler
21. 10. 2012 • 10:22

nějaký módní návrhář, který by nebyl homosexuál? Jak jsem si to přečet´, tak jsem si řek´, to je ***. Z AHA to ale lezlo jako z chlupatý deky.

hillaarkaa
15. 10. 2012 • 12:39

atakdale
15. 10. 2012 • 09:31

a ještě si dávaj přezdívky jako "český galiano"... to je úroveň

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.