Jágr válí jako v devadesátých letech, ale... Verča se mu válí po jiném! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágr válí jako v devadesátých letech, ale... Verča se mu válí po jiném!

Bude se tohle Jágrovi líbit?
Bude se tohle Jágrovi líbit? (Foto ara)

Jaký že je rok? 2019? Ne, tohle musela být akce z 90. let! Nestárnoucí Jaromír Jágr (47) vytáhl proti Chomutovu (3:1) sólo jako vystřižené z jeho nejlepších let v NHL!

Ve vlastním pásmu našlápl, a když viděl rozevřenou obranu soupeře, nekompromisně do ní vletěl. »Džegr« přebruslil dva plejery Pirátů, třetího se zbavil kličkou a ani gólman Peters nebyl žádnou překážkou. Hvězda Kladna mu naznačila pohyb doleva, aby rychle ucukla zpátky do bekhendu a zavěsila kotouč do odkryté sítě!

„Snažil jsem se připomenout mladým lidem, jak jsem to dělal před dvaceti lety,“ chechtal se Jágr, který dal v Chomutově první dvě branky Rytířů. „Byl to nádherný gól! Opravdu jako z 90. let,“ tetelil se nad sólem kladenský kouč Čermák. A smeknout museli i poražení. „Velký respekt. Na to, kolik mu je let, pořád vidíte, jak se umí připravit do zápasu. Nedá se říct nic jiného než klobouk dolů,“ zasalutoval Jágrovi asistent trenéra Vladimíra Růžičky Šťastný.

Slavná »šedesát osmička« však dlouhé chvály na vlastní osobu nerada slyší. „Takový gól nemůžu dávat pořád. Nemám na to,“ mávl rukou s tím, že hlavní jsou body. Kladno jich má v baráži 15 a podle propočtů majitele potřebuje k postupu získat ještě šest. „Nic není rozhodnuté, může se stát cokoliv. Teď jsme vyhráli pět zápasů v řadě, ale můžeme jich v klidu pět prohrát,“ zůstává Jarda nohama na zemi.

A Verča se zatím válí po jiném...

Jarda objíždí české zimáky, aby dostal své »Kladýnko« do extraligy. A jeho milá? Ta se za velkou louží válí po jiném! Během výletu do Kalifornie, kam si vyrazila na hudební festival, se totiž Veronika Kopřivová (28)dostala do objetí s jakýmsi Michalem. Že by zápal vášně? Zprvu to tak vypadalo! Nakonec se ale ukázalo, že šlo jen o kurz, jak se ubránit násilníkům. „Holky chtěly zkusit základní sebeobranu,“ mrkl svalovec na Instagramu.

Veronika se svěřila, že si splnila sen. Co na to Jarda?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
picoda@...
18. 4. 2019 • 12:16

qwerta
14. 4. 2019 • 21:17

Ty prvni 3 fotky jsou od Michala Sopora, ktery ma kanal na You Tube. Velice sikovny kluk a pochybuju, ze by se dal dohromady s tak jednoduchou divkou, ktera se tak rada vystavuje

Inka
14. 4. 2019 • 12:51

...ano, kurzy sebeobrany, cvičení... dokonce v šatech 😂😂😂 Dnes už je jedno, s kým a v čem se válíš. A důvod se vždy najde 😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.