Prezident Zeman: Útok na Ledeckého! A metál pro Trávníčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prezident Zeman: Útok na Ledeckého! A metál pro Trávníčka

Je to banda amatérů! Prezident Miloše Zeman (76) »sepsul« všechny, kteří zlehčují onemocnění covid-19 v Česku. Obul se tak do zpěvačky Báry Basikové (57) a hudebníka Janka Ledeckého (58). Oba totiž považují situaci ohledně koronaviru za strašení lidí. Naopak velké pocty se dočká herec Pavel Trávníček (69). Dostane od Zemana metál.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
01. 10. 2020 21:17

Metál pro Pavla T. - proč ne ? Dobrý a sympatický herec, který už navždy bude pro lidi zapsán hlavně jako Popelkin princ. Ale to je moc hezká nálepka, na kterou múže být hrdý..
Proč ale nazvat "bandou amatérú" - Janka L. s Bárou B. ? Nemají i oni snad právo vyslovit svúj názor na tenhle strašák-virus i když není názor momentálně v souladu s názorem těch při moci ? Existuje ještě vúbec nějaká demokracie, ve které má člověk právo říct nahlas svúj názor ? Mně se zdá, že pomalu odchází.. Taky by mě zajímalo, jestli je podle pana prezidenta vláda Švédska a jejich odborníci také banda amatéru.. Protože jdou cestou, kterou by chtěli pro Čechy též Janek s Bárou.Tam jsou opatření dobrovolná a nejsou tak přísna. Žádne pokuty v astronomických částkach nebo policejní zadržení lidí bez roušek, žádne zákazy, žádne zavírání podnikú a dalších zařízení. Jejich strategii kladně hodnotí a schvaluje WHO. Informuje, že švédsky model funguje a je dlouhodobě udržitelný. Protože u nich přemorování zabralo, lide získavají přirozenou kolektívní imunitu. Mají tam již nízka čísla pozitívnych v porovnání s jinými státmi Evropy, které dělají rúzna striktní opatření a zákazy, omězující normálny chod života lidí i jejich existenci nakonec - když strácejí práci, zárobek.. Tak co je lepší ? Udělat ze státu "Púlnoční království", kde se nebude zpívat - nebo se držet lidskosti a sebrat si vzor z přístupu Švédska ?

starypes
29. 09. 2020 15:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

konvalinka34
29. 09. 2020 09:24

Náš prezident je zalezlý v Lánech od března, nejen nyní, pro zlomenou ruku!!
Basiková je sprostá nicka, prý umělkyně! Její výlev vulgarity jsme četli na Instagramu. Hnus

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.