Prezident Zeman: Útok na Ledeckého! A metál pro Trávníčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prezident Zeman: Útok na Ledeckého! A metál pro Trávníčka

Miloš Zeman
Miloš Zeman (Anna Vackova / E15)

Je to banda amatérů! Prezident Miloše Zeman (76) »sepsul« všechny, kteří zlehčují onemocnění covid-19 v Česku. Obul se tak do zpěvačky Báry Basikové (57) a hudebníka Janka Ledeckého (58). Oba totiž považují situaci ohledně koronaviru za strašení lidí. Naopak velké pocty se dočká herec Pavel Trávníček (69). Dostane od Zemana metál.

Hlava státu apeluje na všechny Čechy, aby v koronavirové krizi naslouchali skutečným odborníkům, a ne amatérům. „Do rad, jak zvládnout epidemii, kecá skoro každý. Teď jsem zaregistroval dva zpěváky (Basiková a Ledecký – pozn. red.), kteří natočili videa zlehčující koronavirus se zoufalou neznalostí faktů,“ řekl na Frekvenci 1 Miloš Zeman a dodal: „Ta banda amatérů, která teď v českých médiích exceluje, podle mého názor jen dezinformuje, místo toho, aby informovala,“ řekl prezident.

Medaile pro prince

Velké pocty se od prezidenta ale dočká herec, který si získal srdce českých diváků hlavně díky pohádce Tři oříšky pro Popelku. Pro státní vyznamenání si 28. října má na Pražský hrad přijít Pavel Trávníček. Zeman už dříve oznámil, že chce také ocenit ministra zdravotnictví Romana Prymulu (56, za ANO) za vládnutí první vlny pandemie a Řád bílého lva in memoriam chce udělit Karlu Gottovi (†80), který loni zemřel. Jeho manželka Ivana (44) už potvrdila, že vyznamenání převezme.

Janek Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit!

Video se připravuje ...

Bez recepce

Letošní oslavy vzniku Československa se budou muset obejít bez státní recepce, kterou ve Španělském sále pořádá prezident Miloš Zeman. Podle něho se počítá jenom s ceremoniálem udílení státních vyznamenání ve Vladislavském sále. „Zrušit kvůli koronaviru státní svátek, to pokládám za nerozumné a neuctivé k naší státní tradici,“ zdůraznil. Podle něj by bylo zrušení oslav ostuda a zbabělost.

Zemanovy narozeniny

V rodinném kruhu oslavil prezident Miloš Zeman své pondělní narozeniny. Na zámku v Lánech, kde se nadále léčí po operaci zlomené pravé ruky z konce srpna, oslavila hlava státu 76. narozeniny. Žádné davy gratulantů tam ale za ním včera nedorazily. Jak Aha! napsal mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček, nebyla plánována žádná oficiální oslava.

Zeman - VYZNAMENÁNÍ PRO KUBERU A OSTATNÍ

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
1. 10. 2020 • 21:17

Metál pro Pavla T. - proč ne ? Dobrý a sympatický herec, který už navždy bude pro lidi zapsán hlavně jako Popelkin princ. Ale to je moc hezká nálepka, na kterou múže být hrdý..
Proč ale nazvat "bandou amatérú" - Janka L. s Bárou B. ? Nemají i oni snad právo vyslovit svúj názor na tenhle strašák-virus i když není názor momentálně v souladu s názorem těch při moci ? Existuje ještě vúbec nějaká demokracie, ve které má člověk právo říct nahlas svúj názor ? Mně se zdá, že pomalu odchází.. Taky by mě zajímalo, jestli je podle pana prezidenta vláda Švédska a jejich odborníci také banda amatéru.. Protože jdou cestou, kterou by chtěli pro Čechy též Janek s Bárou.Tam jsou opatření dobrovolná a nejsou tak přísna. Žádne pokuty v astronomických částkach nebo policejní zadržení lidí bez roušek, žádne zákazy, žádne zavírání podnikú a dalších zařízení. Jejich strategii kladně hodnotí a schvaluje WHO. Informuje, že švédsky model funguje a je dlouhodobě udržitelný. Protože u nich přemorování zabralo, lide získavají přirozenou kolektívní imunitu. Mají tam již nízka čísla pozitívnych v porovnání s jinými státmi Evropy, které dělají rúzna striktní opatření a zákazy, omězující normálny chod života lidí i jejich existenci nakonec - když strácejí práci, zárobek.. Tak co je lepší ? Udělat ze státu "Púlnoční království", kde se nebude zpívat - nebo se držet lidskosti a sebrat si vzor z přístupu Švédska ?

konvalinka34
29. 9. 2020 • 09:24

Náš prezident je zalezlý v Lánech od března, nejen nyní, pro zlomenou ruku!!
Basiková je sprostá nicka, prý umělkyně! Její výlev vulgarity jsme četli na Instagramu. Hnus

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.