Zemanův dům už roste! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zemanův dům už roste!

Prezident Miloš Zeman
Prezident Miloš Zeman (Blesk Zprávy - Jabub Poláček)

Počasí mu nepřálo, a tak letos prezident Miloš Zeman (75) o dovolené na svoji milovanou Vysočinu nejel. Podle Hradu ale není vyloučeno, že se do svého Nového Veselí ještě podívá. A také může hlavu státu těšit fakt, že její vysněný bungalov v Lánech už se začíná rýsovat.

Zeman si část dovolené vybral v červenci, ale do Nového Veselí, kde má byt v bývalé tvrzi, letos nezavítal. Místo toho trávil svůj čas v Lánech. „Nebylo k tomu ani vhodné počasí, které příliš nepřálo plavbě na oblíbeném člunu,“ vysvětloval mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček na Impulsu. Deník Aha! se proto zeptal, jestli si hlava státu ještě nepošetřila kus volna a na Vysočinu přece jen nepojede. „Ve zbytku prázdnin bude v časech volna pan prezident v Lánech, ovšem Nové Veselí také zcela nevylučuji,“ napsal v SMS mluvčí. Zeman dříve jezdíval na svoji chatu pravidelně a proslulé se staly jeho plavby ve žlutém nafukovacím člunu Challenger. Už loni ale prezident tuto tradici vynechal. 

Zatímco Zeman si užíval volna na zámku v Lánech, kousek od něj se rozjely práce na jeho pozemku. Už jsou naznačené základy a vypadá to, že se brzy začne stavět. Vyrůst má bungalov, kam se chce hlava státu po konci mandátu s rodinou uchýlit. „Na vilu nemám, ale mám celoživotní úspory, které mi umožní koupit si malý bungalov, a v něm budu mít jednu místnost naplněnou knihami, bude tam houpací křeslo, budu si číst zajímavé knihy,“ popsal už dříve prezident, jak si představuje svůj ideální domov.

Projev Miloše Zemana na americké ambasádě:

Video se připravuje ...

Otec prodal pozemek, dcera dostala zakázku
Pozemek na svůj bungalov koupil Zeman od lánského podnikatele Josefa Hoška za 2,5 milionu korun. A krátce nato podle webu Aktuálně.cz dostala Hoškova dcera Ivana Píšová zakázku od Lesní správy Lány za celkem 1,5 milionu korun na výrobu prken. Píšová ovšem nevlastní žádnou pilu, avšak živnost na zpracování dřeva má. A tak si místo na zpracování dřeva pronajala od svého otce Hoška. Jak on, tak i Hrad ale odmítají, že by mezi zakázkami a prodejem pozemku byla nějaká souvislost. Prý se jedná jen o náhodu.

Zeman s první dámou Ivanou v Polsku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
britva
8. 8. 2020 • 09:51

tvl, tak ty základy nevypadají na zrovna malý bungalov, ale na pořádnej barák

mbmb
8. 8. 2020 • 08:37

A také výsměch neslušným lidem ! Kudy chodil tudy krad Minar kouzelnik

DWEI
8. 8. 2020 • 08:22

Ten závěr článku je výsměchem slušným lidem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.