Děsivá tragédie Ledeckého: Nečekaná smrt milované osoby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivá tragédie Ledeckého: Nečekaná smrt milované osoby

Janek s manželkou Zuzanou
Janek s manželkou Zuzanou (Martin Hykl)

Navenek se mu daří, komponuje, zpívá, má skvělé manželství a k úspěchu se ženou dovedli i jejich dvě děti. Přesto i Janek Ledecký (57) má zase sebou kruté chvíle, které musel překonávat jen velmi obtížně.

Studoval práva, věnoval se naplno muzice, potkal osudovou ženou. Jenže pak skvělý start přerušil veliký smutek. Bratr Janka Ledeckého David (†23), který podle týdeníku Aha! pro ženy rovněž koketoval s hudbou, se předávkoval. Zda šlo o sebevraždu, či nešťastnou náhodu, už nikdo pravděpodobně nezjistil. „Experimentoval a už z toho nevybruslil,“ svěřil se Ledecký po dlouhých letech mlčení v pořadu slovenské televize Markíza.

„Když se to stalo, byla to hrůza. Něco tak naprosto nečekaného a neuvěřitelného nás všechny ranilo,“ vzpomínal s bolestí na zesnulého bratra a podotkl. „V muzice, co si budeme nalhávat, měl k té konzumaci úplně nejblíže.“

Co Janek Ledecký prozradil o své dceři Ester? Na rozhovor se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
zamlzena
12. 9. 2019 • 10:28

Tady jste na bulváru. Můžete číst jinde, třrba o tom že prezident chce dát návrh na sjednocení Kosova se Srbskem, a tam i vyjadřovat přínosnější náhledy.

defakto
11. 9. 2019 • 18:06

... Ledecký je namachrovaný primitiv , už neumí nic jen sedět v porotě jednoho trapného pořadu a tímto spůsobem vydělávat.

mord
11. 9. 2019 • 15:34

Jste lidský odpad. Za pár šupu pomlouvate úspěšné. Snažíte se vy chatro vyvolat závist a nenávist. Nestojí tě ani za odplivnuti šmejdi

mbmb
11. 9. 2019 • 13:26

vyrazy desive,mrazive, je nejcastejsi nadpis pisalku ! Zrejme jeden clovek horkou niti kopiruje stale stejne blbosti! a NECHTE na pokoji Olympia vitezku bez protekce ! Respekt vuci pilnym neexis­tuje,­vysmi­vate se Gottovi a Bohdalove ,hnus A mazete prispevky -nesvoboda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.