A je to tady! Patrasová a Slováček: Rozvod po 40 letech manželství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

A je to tady! Patrasová a Slováček: Rozvod po 40 letech manželství

Felix Slováček a Dáda Patrasová
Felix Slováček a Dáda Patrasová (Karel Kopáč, archiv)

Po dlouhé době měla vystoupit na akci pro mládež a dostát svému titulu královna dětských srdcí. Na událost uspořádanou neziskovou organizací na podporu talentovaných dětí však Dáda Patrasová (66) nedorazila. Sama se ke své absenci nevyjádřila, možný důvod proto uvedl manžel Felix Slováček (79).

Co stálo za hereččinou nepřítomností, si mnozí dokázali dát do souvislostí. Jenomže hudebníka Felixe Slováčka, jenž se k manželce vrátil po rozchodu s malířkou Lucií Gelemovou (39), patrně již unavovalo Dádu neustále omlouvat z akcí, kterých se měla účastnit, a tak až překvapivě otevřeně promluvil o současné situaci. „Je to konec její kariéry! Jediná možnost, co tu je, je zbavit ji svéprávnosti, jinak umře! To nepochopí nikdo, kdo nemá doma takto nemocného člověka,“ sdělil upřímně deníku Blesk.

Hrad zná trest za dokumenty Vrbětice. Varování před Putinem. A Felix o stavu Dády

Video se připravuje ...

Akce pro děti konající se minulý víkend měla být pro Dádu pracovní vzpruhou. Však taky delší dobu nikde neúčinkovala. O to nešťastnější je fakt, že si událost pro děti nechala bez omluvy ujít. „Tohle mělo být její první vystoupení po velmi dlouhé době. Pro mě je ale strašně těžké se o tom vyjadřovat. Je to lidské neštěstí,“ nastínil Slováček současnou situaci pro web eXtra.cz.

Jeho slovům se nyní začala Dáda překvapivě bránit. „Asi mu jde o můj majetek. Už mě ty jeho útoky štvou. Ať se podívá na svůj život. Mně ten můj ničí neustálými nevěrami. Nechápu, proč má potřebu mluvit pořád do tisku. Já se o něm nebudu vyjadřovat,“ reagovala na slova svého manžela Dáda Patrasová. Důvod její absence na víkendové akci pro děti ale neprozradila.

Sníh a nejmrazivější dny. Další zdražení! Dádu zbavit svéprávnosti nebo umře, říká Felix

Video se připravuje ...

Chce rozvod!

Naproti tomu návrh svého manžela týkající se zbavení svéprávnosti tvrdě odsoudila a rozhodla se jednat. „Muselo mu přeskočit. Podám žádost o rozvod. Tohle je už přes čáru. Jsem z toho zoufalá. Po 40 letech manželství je takhle zákeřný,“ vzkázala přes výše zmíněný web Patrasová. Klarinetistu ale podobné výhrůžky již nevyvádí z míry. „Tak ať to podá,“ mávl rukou nad vyjádřením své ženy Felix Slováček, který prý podobné věty slyšel již několikrát, a tak je ani v tomto případě nebere vážně.



Přečtěte si
E M
15. 12. 2022 • 10:56

Já si myslím, že kdyby se Dáda rozvedla hned když začal blbnout, tak by byla v pohodě. Takového prevíta vydržovat doma je nad síly normálního člověka. Je pracovitá, rozhodně se na majetku podílela víc než on a taky míň utrácela. Přitom jde jen o prachy a manipulaci, aby byl za hvězdu, i když jaká hvězda. Vždyť nebýt Gotta, kde by byl. A psavci by se měli stydět, to věčné popichování taky nepřidá, ale hlavně, že zvy\šuje čtenost/prý/

AHel
15. 12. 2022 • 08:52

Paní Patrasové je mi hrozně líto, moje dcery na jejich písničkách a žížale Jůlii vyrostly, dokonce jsme se potkaly v porodnici a Anička je kamarádka mé dcery. Tak bych jí přála, aby se z toho vyhrabala, ale ty herci mají tak nesilné povahy, ten alkohol je metla světa. Věřím v zázrak.

Huga
15. 12. 2022 • 08:43

milan59 Hm kdyby to Felix nevykecal médiím,že Dáda bumbá,tak by to asi nikdo nebral jako pravdu.

Určitě by to nikdo nebral jako pravdu, vzhledem k tomu, že ožralá bourala, dvakrát!!! a asi tisíckrát ji na veřejnosti lidi viděli opilou, sympatizante. Jinak, že je Slováček kre.én, o tom žádná.

milan59
15. 12. 2022 • 08:23

Hm kdyby to Felix nevykecal médiím,že Dáda bumbá,tak by to asi nikdo nebral jako pravdu.Hm kdo ví jestli jí náhodou ten alkohol nepodává Felix osobně,aby jí pak mohl KRITIZOVAT veřejně a dostával za to many many many od médií.

milan59
15. 12. 2022 • 08:20

Pro mě je ale strašně těžké se o tom vyjadřovat. Je to lidské neštěstí. ......... A proto o tom VYKLÁDÁ DO BULVÁRU jak je to STRAŠNĚ TĚŽKÉ SE O TOM VYJADŘOVAT !!! Dáda ho měla poslat někam už hodně dávno,protože on si nezaslouží ani aby se o něm Dáda vyjadřovala,protože pokaždé je hned Felix se svým názorem u dveří médií,aby dal všem vědět co se děje.Nojo každá korunka,kterou za ty ŽVÁSTY co na Dádu vykecá dostává many many many a to se přece hodí !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.