Slováčkovo otevřené přiznání: Už mě nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slováčkovo otevřené přiznání: Už mě nechce!

Felix Slováček si stýská: Prý ho žádná nechce
Felix Slováček si stýská: Prý ho žádná nechce (Martin Hykl-Czech News Center)

Felix Slováček (79) je rozený svůdník, zástupy žen jsou ale v posledních dnech tatam. Hudebník a saxofonista, který se po letech vrátil do svého hnízdečka k Dádě (66), si posteskl, že už o něj ženy nejeví zájem. 

„Život je krátký a člověk si ho má užívat. Ale s holkama si ho už neužívám. Žádná mě už ani nechce. Vždyť se podívejte, kolik mi je let. A navíc se dámy bojí, že druhý den by byly na předních stránkách bulváru,“ prozradil Slováček pro eXtra.cz. „Tak jen chodím, dívám se, smutně koukám,“ pokračoval Felix s humorem jemu vlastním. Na nudu si ale i tak nestěžuje. „Ale zase v práci nevím, kam dřív skočit, takže se nijak netrápím,“ prozradil. 

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

Svou energii nyní zase věnuje i manželce Dádě, kterou má i přes nějaký ten karambol pořád rád. Aktuálně se spolu těší na Vánoce a přemýšlejí o zimním úniku k moři. „Mě by potěšily Maledivy, Seychely, Kuba, to by jistě potěšilo Dádu i mě,“ prozradil saxofonista, který doufá, že mu Dáda bude dělat doprovod. „Pořád se máme rádi,“ ujistil redakci eXtra.cz hudebník. 

Felix Slováček na zahradní party Petra Jandy: S čím má teď starosti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.