Felix Slováček vyměnil Dádu za jinou... A na Štědrý den! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Felix Slováček vyměnil Dádu za jinou... A na Štědrý den!

A je to tady! Felix Slováček (79) vyměnil Dádu Patrasovou (66) za jinou zpěvačku. A dokonce na Štědrý den. S Evou Borskou (42) nejen vystupoval na akci, ale dokonce se s ní i líbal! Aby ne, když ten den měla svátek...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Uživatel_5435774
31. 12. 2022 14:41

Slovacek hrat na sopransaxofon umi.Zit ale ne!

milan59
29. 12. 2022 16:25

Není už ten dědek těma svýma kecama do médií trapnej? Hlavně že pořád jen kritizuje jak Dáda bumbá,ale že to nemusí být pravda to nikoho nezajímá.Hlavně že on má 100% pravdu a když se Dáda ozve,tak on to svede na to že bumbala. On je to 100%

robin5
29. 12. 2022 11:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Miroslava Fridrichov
29. 12. 2022 13:40

Máte pravdu - a pokud si sama sobě nepřizná - jakože ona tvrdí, že pije s mírou - že je závislá na alkoholu - nikdo ji k léčbě nepřiměje

nemocna
29. 12. 2022 01:59

Za celý alkoholismus Dády může sám Felix! Byl jí roky několikrát nevěrný a ona to špatně nesla tak si dala skleničku at jí vzchopí, jenže skleniček časem přibývalo, začali se hádat nevěrný Felix ne aby toho nechal tak se jednou k jedné milence odstěhoval, všichni jej odsuzovali i Karel Gott a když konečně Felix pochopil že nejde správnou cestou a má udržet rodinu pohromadě že to nejvíc odnáší děti vrátil se domů k Dádě kde však zjistil že už je z ní alkoholička která je závislá a nevydrží bez pití, začala mu dělat ostudu a tak jí chce zbavit svéprávnosti zavřít na proti alkoholové léčení na psychiatrií kde by nemohla utéci a rozhodovat že léčit se nechce, v alkoholu zapomene na roky ničené manželství nevěrného Felixe, předně by se měl k Dádě jinak chovat a přesvědčit jí svou láskou a už jí nebýt nevěrný, pochopila by že společné manželství začne být jiné na vzájemné lásce a společném žití by se dala určitě léčit aby se zbavila závislosti protože moc dobře ví že jí to ničí a může skončit špatně, předně potřebuje lásku, porozumění a pomoc od Felixe který to vše začal a zavinil, pokud jí nechá násilím uzavřít na psychiatrií tak bude ještě víc neštastná a po propuštění začne pít znovu tím jí sám Felix odsoudí k jisté smrti, Dádu může zachránit jen on svým jiným chováním k ní a přesvědčit že to myslí vážně a pravdivě láskou k ní a nevěrný už nikdy nebude starej páprda který už mladé holky ani už nezaujme

lekno
28. 12. 2022 18:21

Prohlédnu si fotky a co vidím ? Žížala Julie měla vydělat Dádě za 36 let miliony – bylo napsáno pod foto č. 31. No jo.. Kdyby se podařilo Felixovi zbavit manželku svéprávnosti, ten majetek, který ona vydělala, bude zřejmě patřit jemu, nebo ne ?
No myslím, že pokud ona vážně fyzicky nepoškozuje jeho osobu ve společné domácnosti, což ona nedělá - on nemá právní důvod ji zbavit svéprávnosti a nemusel by o tom tolik mluvit do bulváru. Je to trápné. Dáša není jeho otrok, aby si on jen tak mohl dovolit odebrat ji základní lidská práva proto, že si občas vypije. Nikoho zatím vážně nepoškodila na zdraví v podnapilém stavu. Měl by nechat rozhodnutí o její životosprávě na ni.

lekno
28. 12. 2022 18:23

Jak pomohlo manželce Krampola, že byla v blázinci ? Vyléčilo ji to z alkoholismu ? Ne, zemřela a zbytečně se jen trápila v psychiatrickém zařízení. Nemohla se tam ani každý den osprchovat. Šetřili asi na vodě, že.. Hanba.
Existují například nestátní nezdravotnická zařízení hotelového typu s moderními terapiemi pro odvykání závislostí, kde mají k lidem lidský přístup. A neberou jim svéprávnost. Ale ne, on ji dal do blázince..

lekno
28. 12. 2022 18:25

Alkoholik nemusí být vždy pacient pro psychiatri. Má závislost na alkoholu, to je všechno. Obvykle proto, že není šťastný a pitím si kompenzuje své problémy v životě. Závisláky na energizujících nápojích, na Pepsi Cole, na cigaretách, na CBD, na kávě, na čokoládě, na sladkostech, nebo opačně na masových výrobcích, atp. - ti všichni jako závisláci také mají skončit v blázinci a bez svéprávnosti ? Alkoholismus je závislost, no není vždy těžká psychická nemoc. Alkoholik ještě nemusí být člověk s narušeným mozkem jako pacienty s těžkými psychiatrickými stavy. Ve společnosti vážně psychicky nemocných se může alkoholik třeba kompletně zbláznit místo vyléčení – takové prostředí mi pro něj nepřijde právě zdravotně pozitivní a léčivé. Kdyby byl raději Félix k manželce laskavější, slušnější, ve společnosti by se choval jako věrný manžel, ne jako starý mlsný kocour – možná by Dáda nebyla tak smutná a přestala by s alkoholem..

Miroslava Fridrichov
28. 12. 2022 15:44

Opravdu mi ta situace Dády připomíná Ivetu Bartošovou - ta si brala dokonce paruku, když si šla koupit chlast k "Vietnamcovi". Je to smutný, ale Dáda je závislá na alkoholu a ač Slováčka nemám v oblibě a jistě má na pití Dády podíl, teď je situace taková, že Dáda už bez ústavní léčby svoji závislost nezvládne - bez ohledu na jejího manžela, jak se k tomu vyjadřuje - to je nechutné, ale pokud Dáda nebude chtít, tak jí k léčbě nikdo nedonutí a bude se hutnovat pořád dál.

Greta
28. 12. 2022 15:26

Tak paní Dagmar má údajně milence v Itálii jak se prezentuje, tady život na ovno a ještě se rozvést nedáá, tak nevím čemu věřit, uteče za ním.

hejhej
28. 12. 2022 10:10

Odporný, dementní dědek Slováček opět podává info a hlavně se chválí, že je o dědka zájem. Mít takového otce, tak se za něho stydím a měním příjmení. Slováček, celoživotně promiskuitní je hnusný.

Alva
28. 12. 2022 09:50

Alice Lišková -je mi Vás líto, že mu rozumíte.

Alva
28. 12. 2022 09:48

Tento trapný, starý, rádoby "seladon", škaredý, ať si užívá důchodu a přestane zaplavovat bulvár nesmysly, které si má vyřešit doma.

Jana Nováková
28. 12. 2022 09:11

Tonda(vlastní jméno Felixe) podváděl Dagmaru několik desetiletí.Trpěla a odpouštěla a zbytečně.Na to,že je teď Tonda starej,vykulenej dědek,mu to zahýbání vydrželo dodnes.Dagmar se s ním měla rozvést už dávno.A jí se spousta lidí diví ,že ho má pořad ráda,pořád ho bere zpět což je nepochopitelné.A jestli dopadla jak dopadla,tak si vy,vážení pisálci,vezměte Tondu k sobě abyste poznali,co je to za člověka.A pak suďte Dagmaru.
.

zdrclamrdka
28. 12. 2022 08:34

Uběhlo pár let od sňatku a Dáda už nemohla snášet pohled na klárinetistovo vyvalené bulvy a pytlíkové tváře, začala tedy raději chlastat a svět byl rázem lepší.

DWEI
28. 12. 2022 08:21

Měli se rozvést už před 10lety, když začal jeho vztah s Gelemovou. Oba mohli začít nový život..... Tohle manželství je katastrofa - bohužel Patrasová je těžce závislá alkoholička a s takovým partnerem je život očistec - Krampol by mohl vyprávět!

lpitriska
28. 12. 2022 10:02

Naprosto souhlasím. Nechápu co na něm ty baby vidí ,je to fakt nehezkej chlap. Jí nechápu už vůbec ,že se nechá takhle veřejně ponižovat jeho neverama ,kterýma sse nikdy netajil na veřejnosti. Bývala to moc hezká ženská ,mají dvě děti, finanční starosti neměli ,mohli si spokojeně žít. Když byla jejich dcera těžce nemocná furt jí kvůli nim vláčeli bulvárem ,pronásledovali a fotili. Patrasová už od něj nemůže co by si počala v takovým stavu. Přesně jak píšete p.Krampol ji nemohl taky vykopnout umřela by někde pod mostem a myslím,že on jí měl fakt rád

Alice Lišková
28. 12. 2022 06:52

Naprosto Felixovi rozumím. Je moc těžké být s nejbližším člověkem ,který se utápí v lihu, a který se nechce jít léčit,protože problém nevidí! A důvod k pití? Tu si alkoholik -lička vždy najde ! Každý by měl být zodpovědný sám za sebe,nebo si nechat pomoci od ostatních!

Greta
28. 12. 2022 15:27

Jestli je to ovšem pravda co se píše.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.