Trumpová byla pro Štaidla na prvním místě: Dádu jen odpanil, tvrdí příbuzná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trumpová pro Štaidla jedničkou: Dádu jen odpanil, tvrdí příbuzná

Jeden muž kdysi chodil s Patrasovou i Trumpovou najednou!
Jeden muž kdysi chodil s Patrasovou i Trumpovou najednou! (Foto ara)

Od chvíle, co Ivana Trumpová ( †73) zemřela, vyplouvají na povrch nové a nové informace o jejím soukromém životě. V minulosti udržovala vztah s textařem Jiřím Štaidlem (†30), o kterého se údajně měla nevědomky dělit s Dádou Patrasovou (66). Zpěvačka to tak dokonce uvedla ve své knize Fenomén Dáda. Nakonec má být ale vše trochu jinak.

Patrasová byla mladičká sedmnáctiletá studentka herectví a její půvab oslnil nejednoho muže. Není divu, že se jím nechal strhnout i věčný milovník žen Jiří Štaidl. Dáda ve své knize popisuje, že s Jiřím randila v době, kdy byl ve vztahu s Trumpovou, tehdy Zelníčkovou. „Bylo mi sedmnáct, jemu devětadvacet. Přede mnou chodil s krasobruslařkou Hanou Maškovou, pak s Ivanou Zelníčkovou. S ní se ale pořád hádal. Do Zelníčkové jsem se nějak prolnula já,“ popsala zpěvačka svou milostnou estrádu.

Dagmar Patrasová po nehodě na pohřbu Abrháma (†82): Pepa byl charakter!

Video se připravuje ...

Na Dádina slova ale reagovala Anna Štaidlová (75), exmanželka Ladislava Štaidla (†75). Podle ní si Patrasová tento příběh trochu přikrášlila. „U toho jsem ještě nebyla, ale nebožka paní Štaidlová mi říkala, že Jirka Dádu jen odpanil a tím to celé skončilo,“ prozradila pro eXtra.cz Anna. Patrasová se k tomu prozatím nevyjádřila.

Zmizelý král Aliexpressu je v ČR! Co spojovalo Trumpovou a Gotta? A supertropy přichází

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marta Kubíková
14. 11. 2022 • 09:05

Stále se říkalo, že jednička pro něj byla Hana Mašková. Teď zase Ivana Trumpová. Kdo to bude příště?

johanaa
13. 11. 2022 • 22:59

J.Š. se mamince svěřoval koho odpanil? A ona to později sdělovala své snaše? No to je úroveň! Už jenom ten výraz "odpanil ".

rybacinka
13. 11. 2022 • 21:16

Ne poprvé zjišťuji, že zde zcela chybí přirozená inteligence. Inteligentní člověk by se určitě do toho nezastaral. To je jako ta kniha Ladislava Štaidla. Kdoví, proč se neshodli, když jsou stejní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.