Mrazivé okolnosti úmrtí Trumpové (†73): VRAŽDA?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mrazivé okolnosti úmrtí Trumpové (†73): VRAŽDA?!

Pohřeb Ivany Trumpové na Manhattanu.
Pohřeb Ivany Trumpové na Manhattanu. (Blesk)

Načasování úmrtí Ivany Trumpové (†73) přimělo lidi uvažovat nad tím, zda její smrt byla skutečně tragickou nehodou, nebo se na ní někdo podílel. Vzhledem k probíhajícímu soudnímu procesu společnosti Trump Organization přijde veřejnosti podezřelé, že by existovaly až takové náhody…

Rodačka z Československa zemřela na následky poranění trupu po tragickém pádu ze schodů v poledních hodinách 14. července. Vše se jevilo jako nešťastná událost, dokud nezačalo lidem docházet, že k ní došlo den před vypovídáním Trumpovy rodiny v soudním procesu týkající se společnosti Trump Organization. Jak bývalý americký prezident, tak jeho děti Donald Jr. (44) a Ivanka (40) měli podat přísežnou výpověď související s důkazy o tom, že organizace navyšovala hodnotu majetku, aby získala úvěr za výhodné sazby a uplatnila daňové úlevy.

Zmizelý král Aliexpressu je v ČR! Co spojovalo Trumpovou a Gotta? A supertropy přichází

Video se připravuje ...

Jak informoval deník Blesk, tragický skon Ivany Trumpové hodil do jejich předvolání vidle a generální prokurátorka se jej rozhodla odložit, aby rodina mohla v klidu truchlit. Z toho důvodu se některým zdá být doba Ivanina úmrtí poněkud podezřelá a vnímají ji jako politický tah. Takové tvrzení jiní odmítají s tím, že se nesluší takto uvažovat už jen z úcty k zesnulé i pozůstalým.

Zesnulá Ivana Trumpová (†73): Úspěchy a skandály jejího života

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.