Vzpomínky snachy Trumpové (†73): Nikdo neuměl tak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Vzpomínky snachy Trumpové (†73): Nikdo tak skvěle nevyprávěl vtipy!

Dojemné foto: Lara, Eric s babičkou Ivanou a jejími vnoučátky Caroline a Erikem juniorem.
Dojemné foto: Lara, Eric s babičkou Ivanou a jejími vnoučátky Caroline a Erikem juniorem. (Foto ČTK/AP, Profimedia.cz, Reuters)

S dojemnou vzpomínkou na Ivanu vystoupila v televizi Fox její snacha Lara (39), žena jejího nejmladšího syna Erika (38). Byly si v poslední době velmi blízké, protože ze tří Ivaniných dětí zůstal jen blonďatý Eric v New Yorku a nenásledoval otce nejprve do Washingtonu a nyní na Floridu.

„Byly to těžké dny pro celou rodinu. Ivana byla neuvěřitelná žena. Museli jsme se s tím nějak srovnat, jako se s tím musí – bohužel – vypořádat množství jiných lidí. Držet pohromadě a dát to,“ řekla Lara na úvod. „Je to těžká ztráta pro nás, její rodinu, ale i pro celou Ameriku a New York.“ Hned vyzdvihla její osobnost a životní příběh. Krásné ženy, která vyrůstala za železnou oponou a jen díky svému lyžařskému nadání se dostala na Západ.

Reportérka Blesku z pohřbu Ivany Trumpové (†73): Sleduje dění přímo v New Yorku!

Video se připravuje ...

„Můžu vám říct, že málokdo si naší země vážil tolik jako ona. Protože ona díky svému dětství prožitém v komunismu uměla pochopit, jaké štěstí máme, že jsme se narodili tady,“ řekla Lara. Ivaně připsala kredit za její obchodnický úspěch, víc ji ale velebila za roli matky. „Na té jí záleželo zdaleka nejvíc. Byla Donaldovi, Ivance a Erikovi skvělou mámou,“ zdůraznila Lara. „Dbala na to, aby měli prvotřídní vychování, aby byli silní a odolní. Udělala z nich skutečné osobnosti. Mnoho lidí si myslí, že jsou jimi díky tomu, že měli tvrdého, náročného otce, ale to je jen část pravdy. Měli také neskutečně důslednou maminku!“

Vzpomínala také, že když se jí šla představit jako potenciální snacha, měla prý nervy na pochodu. „Víte, to je nervující pro každou dívku, ale zkuste si představit, jaké to je, když se budoucí tchán a tchyně jmenují Donald Trump a Ivana Trump!“ zvedla obočí a rozesmála se. „Můžu vám říct, že to máte násobně větší strach a šla jsem tam opravdu vyklepaná. Ale její nátura a šarm, charakter a citlivost bariéry okamžitě probořily. Každé ženě bych přála tchyni, jako byla ona!“ prohlásila.

Pohřeb Ivany Trumpové

Video se připravuje ...

Její nejlepší vzpomínka na ni? „Ivana byla neskutečně vtipná a zábavná! Nikdo neuměl tak skvěle vyprávět vtipy jako ona!“ řekla půvabná Američanka a maminka dvou z deseti vnoučat, kterým nyní bude babička chybět. A prohlásila, že New York bez Ivany už nikdy nebude jako dřív!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.