Přítel Ivany Trumpové odhalil její tajemství: Měla problém s pitím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přítel Ivany Trumpové odhalil její tajemství: Měla problém s pitím!

Pohřeb Ivany Trumpové na Manhattanu.
Pohřeb Ivany Trumpové na Manhattanu. (Blesk)

Na Riviéře už pro ni chystal grandiozní večeři na uvítanou. Ivana Trumpová ale nepřijela. A už nikdy nedorazí, pár hodin odletem do Evropy se zabila pádem ze schodů. Italský producent Massimo Gargia (81), další z blízkých přátel slavné Čechoameričanky, si láme hlavu, proč se to neštěstí asi stalo...

Massimo byl muž, jehož jste po boku Ivany Trumpové viděli vždycky, když zavítala v létě do milovaného Saint-Tropez. Letos se chystala na dovolenou po dvouleté pauze, strávit na Riviéře hodlala celé dva měsíce. Jako obvykle měli 20. srpna oslavit i jeho narozeniny. Jenže ve čtvrtek, těsně před odletem do Nice, doma v New Yorku spadla ze schodů a zabila se! „Mám z toho pořád sevřené hrdlo,“ chvěje se Gargia.

Těžké měsíce

Jako řada dalších blízkých paní Ivany potvrzuje, že Trumpovou deprimoval covid, kvůli němuž musela na dva roky zastavit svůj světoběžnický život. „Možnost nákazy ji naprosto děsila,“ tvrdí. Nepřidala jí prý ani smrt posledního manžela Rossana Rubicondiho (†49), jemuž i přesto, že již byli rozvedení, hradila celou léčbu rakoviny. „Zažívala komplikované měsíce a měla...“ nadechl se zhluboka, když mluvil s reportéry francouzského magazínu de Voici. „...měla problém s alkoholem,“ odhalil možná poslední tajemství Ivanina života.

Děsivé svědectví po výbuchu v Olšanech. Detaily pohřbu Trumpové a Tereza H. o vězení

Video se připravuje ...

Proč spadla?

„Víte, odešla úplně osamělá... I ten pád ze schodů tím mohl být způsoben, kdoví... Detaily neznáme,“ upozornil nedlouho po neštěstí, že jde jen o jeho hypotézu. Zpráva koronera, která za příčinu smrti uvedla »tupá poranění trupu způsobená nárazem«, se o alkoholu v těle zesnulé nijak nezmiňovala.

O svém vztahu k alkoholu Ivana klidně mluvila v rozhovorech, ale nezdálo se, že by její pití nemělo míru. V roce 2016 kupříkladu přiznala, že pár skleniček vína denně urazí. „Ale vína, tvrdý alkohol zásadně nepiju!“ zvedla důrazně ukazováček. „Dám si sklenku bílého před odchodem ven, jednu během večeře a pak třeba ještě jednu dvě večer. Mám ráda rosé a rulandské šedé, červené mi způsobuje vyrážku,“ vypočítávala otevřeně.

Zmizelý král Aliexpressu je v ČR! Co spojovalo Trumpovou a Gotta? A supertropy přichází

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
21. 7. 2022 • 09:31

Mě mrazí, že zemřela osamělá, taková světová žena...těžko říci, proč to tak bylo, chtěla to?... co děti, nemohly jí rozptýlit, asi byla také svá....jak říkám, je mi to líto. Na jedné fotografii fakt vypadala blbě a i mě napadlo, že pije přes míru....ale kdo ví. Škoda, mohla tu ještě být.

miroslava13
20. 7. 2022 • 10:58

to si myslím od začátku. byla odulá jak Dáda.....ani mladý zajíček ji nerozptýlil?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.