Pohřeb Ivany Trumpové (†73): Bude to oslava života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohřeb Ivany Trumpové (†73): Bude to oslava života!

Pohřeb Ivany Trumpové proběhne v kostele Vincence Ferrerského na Manhattanu.
Pohřeb Ivany Trumpové proběhne v kostele Vincence Ferrerského na Manhattanu. (profimedia.cz)

Rodina zesnulé podnikatelky Ivany Trumpové (†73) od víkendu rozesílá pozvánky na její středeční pohřeb! Deník Aha! ji má k dispozici také. Je na ní velká fotka vysmáté Trumpové na lyžích. Jméno rodačky ze Zlína a její data narození a úmrtí jsou pak vytištěna ve zlatě.

A nechybí ani důležité sdělení: „Oslava života!“ Tak chtějí pozůstalí celý obřad v katolickém kostele sv. Vincenta Ferrera na newyorském Manhattanu pojmout. Začátek zádušní mše je v půl druhé odpoledne místního času (v tu dobu bude v Česku 19:30) a zamíří na ni hosté z celého světa.

Přijde i Trump!

Americká média už informují o tom, že v rodinných lavicích nebude chybět ani první manžel Trumpové, bývalý americký prezident Donald Trump (76). Z Česka pozvala rodina např. módního návrháře a blízkého Ivanina přítele Osmanyho Laffitu (56).

Zmizelý král Aliexpressu je v ČR! Co spojovalo Trumpovou a Gotta? A supertropy přichází

Video se připravuje ...

Nemá vízum

„Ano, jsem pozvaný, ale bohužel nebudu moci do New Yorku odcestovat. Mám stále kubánské občanství a nestihl bych si vyřídit vízum do USA,“ svěřil Aha! Laffita, který se z dovolené ve francouzském letovisku Saint-Tropez, kde na Ivanu před víkendem marně čekal, přesunul do Belgie k rodině svého manžela. „Pošlu Ivaně kytici a rozloučím se s ní později, až to půjde,“ dodal.

Problémy s chůzí

Laffita byl prvním, který po skonu Trumpové veřejně promluvil o tom, že měla v poslední době zdravotní potíže. To následně potvrdili i další přátelé světoznámé podnikatelky. „Vím, že měla problémy s chůzí a trochu nabrala,“ řekl minulý týden v rozhovoru pro Aha!.

Zesnulá Ivana Trumpová (†73): Úspěchy a skandály jejího života

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.