Tajemství Slováčka od Patrasové: Jmenuje se jinak, policie nechápe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajemství Slováčka od Patrasové: Jmenuje se jinak, policie tápe

Patrasová bere zpět rozvod a bojí se o Felixe: Buzeruje mě s vypraným prádlem!
Patrasová bere zpět rozvod a bojí se o Felixe: Buzeruje mě s vypraným prádlem! ( David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Málokdo ví, že skutečné jméno saxofonisty Felixe Slováčka (79) je Antonín. Tohle jméno má uvedené i v občanském průkaze. Hudebník přiznal, že když ho zastaví policisté, bývají hodně překvapení.

„Jsem křtěný jako Antonín. Začali mi říkat Felix, až když jsem vystupoval nějakých 16-17 let. A od té doby mi to bylo přišito, ale mně to nevadí. Protože Felix znamená v latině šťastný. Šťastný Antonín, to je dobré spojení,“ vysvětlil Slováček pro PrahaIN.cz. „Když mě zastaví policie, tak se ptají, jestli nemám bratra Felixe,“ dodal se smíchem Felix.

Tančící Felix Slováček a Adriana Sobotová

Video se připravuje ...

Ten chystá velkolepou oslavu k příležitosti svých osmdesátých narozenin. Bude se konat v pražské Lucerně a oslavit to s ním přijde nespočet jeho přátel z branže, jako například Leona Machálková, Láďa Kerndl, Helena Vondráčková a další.

Felix Slováček bude slavit 80: Co má s Krampolovou zrzkou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
24. 2. 2023 • 14:31

No to je mi novinka, už není asi opravdu o čem psát, že je Antonín víme, něco jiného by nebylo?

AHel
23. 2. 2023 • 17:33

Sám je hnusnej plešatec s vykulenýma očima s panděrem, pro mě nekceptovatelný ani po pěti ginech a on prý nechce babičky a sám je dědek ošklivý jak noc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.