Vážná nemoc Patrasové? Dáda promluvila o faux pas v televizi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vážná nemoc Patrasové? Dáda promluvila o faux pas v televizi

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (reprofoto Nova )

Víkendová Snídaně s Novou, jíž byla Dáda Patrasová (66) hlavním hostem, způsobila pořádný poprask. Nejenže herečka a zpěvačka nezvládala artikulovat, ale mluvila i úplně z cesty. Indicent probírá jak vedení televize, tak fanoušci a padají ostrá slova. Dáda se rozhodla bránit, těžko však říct, zda si pomohla. 

„Když dorazila, začal tu neuvěřitelný stres, protože Dáda… prostě bylo jasné, že jak se nezasáhne, jak ji nezachráníme, bude z toho kolosální průšvih,“ potvrdilo redakci eXtra.cz vedení televize, které povolalo pohotové moderátory, kteří Dádě pomohli ze sebe vysoukat vůbec nějakou informaci, která měla hlavu a patu. 

Co všechno předpověděli kultovní Návštěvníci? Komu šlo při natáčení o život a proč musel seriál do trezoru?

Video se připravuje ...

„K tomu, co se píše, jen tolik, že jsem do Novy šla s chřipkou a horečkou. Moje chyba. Kdo chce psa bíti, vždycky si hůl najde. Neměla jsem tam nemocná chodit,“ brání však svou indispozici Dáda. „Co můžu dělat? Jsou to podlé intriky. Nevím, proč to dělají. To asi nikdo neměl chřipku? Pro dobrotu na žebrotu, jak se říká! „Beru léky a byla jsem v šoku. Mám problémy s páteří. Ty mám z mládí z gymnastiky. Striktně odmítám, že bych dechovou zkoušku odmítla kvůli podnapilosti,“ přilévala dál olej do už tak rozhořeného ohně. Ve finále ještě obvinila vedení televize. 

Eskapádu řeší i Dádiny příznivci. Ti se domnívají, že ji čeká stejný osud jako Ivetu Bartošovou, která si vzala život ve 48 letech. Dáda je podle nich vážně nemocná a je potřeba jí okamžitě pomoct. Pozornost se stáčí i k Alzheimerovo chorobě. „Mně to tedy nepřipadá jako alkohol, takhle podobně to vypadalo, když mému tátovi v šedesáti letech začal alzheimer. Každý si myslel, že začal pít, a pak tohle. Takže fakt bych řešila i tuto variantu. Paní Patrasové moc držím palce,“ napsala v jedné z diskuzí jedna Dády fanynka, jak informuje Expres.cz. „Tohle by mohl být alzheimer,“ přitakávala další. Ať už jde o jakékoli onemocnění, je nejspíš na místě už začít konat. 

Sníh a nejmrazivější dny. Další zdražení! Dádu zbavit svéprávnosti nebo umře, říká Felix

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
marci11
7. 3. 2023 • 08:50

Máte děti,vnuky. Myslete na prodělanou nemoc Aničky. Myslíte, že jí tímto prospíváte? Za chvíli bude pozdě. Musíte se léčit.

Radek Polák
6. 3. 2023 • 14:59

Chlastá denně , chlasta ráda , v cirhoze má kamaráda ! 😂

AliAlice
6. 3. 2023 • 14:47

Je škoda,že jste tak pani Patrasová skončila,ale té nemoci jak vy to nazýváte se říká ,,alkoholismus". Pořád máte ještě šanci se s toho dostat,ale to znamená trvalou doživotní abstinenci...no pokud to zvládnete,tak velká gratulace !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.