Patrasová v přímém přenosu na Nově: PŘED DIVÁKY TAJILI JEJÍ STAV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Patrasová v přímém přenosu na Nově: PŘED DIVÁKY TAJILI JEJÍ STAV!

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová  (reprofoto Nova )

Nedělní výstup Dády Patrasové (66) ve Víkendové snídani na TV Nova nevyděsil jen diváky, ale hlavně vedení televize. O tom, v jakém vlastně byla stavu, lze jen spekulovat, ovšem nováčtí šéfové prý pořádně zuří!

V budově televize na barrandovském kopci je mimořádně dusná atmosféra. Televizní šéfy rozpálilo doběla, když viděli, co jejich kanál v neděli před polednem nabízel divákům. Od rána moderátoři Snídaně Miluška Bittnerová (45) a Pavel Svoboda (53) slibovali hvězdného hosta a v půl dvanácté dopoledne se ho diváci dočkali. Onou hvězdou byla Dáda Patrasová. V kolik má přesně přijít, raději dopředu neohlásili. Nakonec byli všichni rádi, že dorazila. No, rádi...

Sníh a nejmrazivější dny. Další zdražení! Dádu zbavit svéprávnosti nebo umře, říká Felix

Video se připravuje ...

Herečka přišla v džínách a černém svetříku, ovšem na sedačce jí z kalhot koukala nad páskem nahá záda. Ohoz nebyl to nejhorší, po celou dobu herečce vypadávala slova i fakta (vůbec si například nevzpomněla na některé své filmy) a působila, že do studia zamířila z divokého mejdanu. Moderátoři měli co dělat, aby před diváky zatajili hereččin stav.

„Vedení televize je vzteky bez sebe. Jedná se totiž o formát, na který se dívá celá rodina včetně dětí. Určitě není vhodné podobné stavy ukazovat jako standard,“ prozradil deníku Aha! člověk z televize. „Naštěstí to zachránili moderátoři, kteří do poslední chvíle vůbec netušili, jestli paní Patrasová vůbec dorazí. Moc ji nepouštěli ke slovu. Momentálně se řeší, zda v tomto stavu vůbec měla být puštěna na obrazovku,“ dodal zdroj o nedělním trapasu.

Tančící Felix Slováček a Adriana Sobotová

Video se připravuje ...

Felix utíká z domu

Než by trávil večery doma po boku své manželky, raději Felix Slováček (79) mizí z domova na společenské akce. Nejinak tomu bylo i tento týden. Na vernisáži výstavy Mistři renesance se objevil po boku kamarádky – operní pěvkyně Pavlíny Senič (46). Přestože mají mezi sebou manželé dlouhodobé rozpory, Dádin osud není Slováčkovi lhostejný. „Jediná možnost je zbavit ji svéprávnosti, jinak umře,“ pronesl nedávno tvrdá slova Felix. Jinou šanci na záchranu asi nevidí.



Přečtěte si
Jiri Grof
4. 3. 2023 • 18:16

Ať už je Dáda v jakémkoliv stavu, tak se vyjadřuje lépe než to duo imbecilů. A k rodičům, kteří na toto koukají, by měla dorazit sociálka. ČUS

qwerta
4. 3. 2023 • 09:51

milan59
4. 3. 2023 • 07:51

Kdyby ji média a bulvár denně nešmíroval co/kdy/kde udělá,tak by neměli o čem psát a Felix by nebyl chudáček, který to musí TRPĚT a podávat befel do bulváru.Kolik lidí už ty denní šmíry zničili,možná že to ani nebyla pravda,že alokoholuje a teprve po tom Felixovo zveřejnění a začátky šmírování bulváru se dala na to bumbání.Nikdo z kritiků co ji zde uráží to neví !! Hlavně že oni vědí od bulváru vše na 100%.

milan59
4. 3. 2023 • 07:46

Pozvali ji tam z jediného důvodu a to - ABY JI MOHLI VEŘEJNĚ ZESMĚŠNIT Proč jinak by ji tam zvali?

Uživatel_5348500
3. 3. 2023 • 21:46

Ona tam v podstatě nic neřekla, nedala dohromady jedinou větu, jen přikyvovala. nechápu, proč ji zvali do televize, když vědí, co je zač- ožralka, atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.