Žalostný stav Patrasové v TV: Skandálu zabránil štáb a moderátoři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Žalostný stav Patrasové v TV: Skandálu zabránil štáb a moderátoři

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (reprofoto Nova )

Jak už asi každý ví, zpěvačka Dáda Patrasová (66) byla hostem pořadu Víkendová Snídaně na Nově. Královna dětských srdcí se delší dobu nikde neukazovala, proto bylo velkým překvapením, když kývla na pozvání do přímého přenosu. Možná by ale bylo lepší, kdyby to neudělala. Zdroj z TV Nova pro eXtra.cz  přiznal, že štáb i moderátoři s ní měli co dělat.

Mohli jsme si všimnout, že Patrasová nebyla ve své kůži. Mluvila od věci, působila malátně a pohled na ni byl zkrátka smutný. Podle zdroje z TV Nova to ale mohlo dopadnout ještě daleko hůř. „To nikdo nemohl tušit. Nikdo s ní nežijeme. Kolikrát poskytla rozhovor i v nedávné době a měl hlavu a patu. Že teď přijde ve stavu, v jakém nakonec přišla, to jsme nemohli předpokládat,“ svěřil se člen štábu Víkendové Snídaně pro eXtra.cz. „Když dorazila, začal tu neuvěřitelný stres, protože Dáda… prostě bylo jasné, že jak se nezasáhne, jak ji nezachráníme, bude z toho kolosální průšvih,“ vysvětlil informátor.

Sníh a nejmrazivější dny. Další zdražení! Dádu zbavit svéprávnosti nebo umře, říká Felix

Video se připravuje ...

Zodpovědnost nakonec padla na ramena moderátorům Pavlu Svobodovi a Miluši Bittnerové. Ti se rozhodli, že většinu věcí za Patrasovou odříkají, aby odvedli pozornost od toho, jak vypadá a jak se chová. „Klobouk dolů před jejich profesionalitou, že když se jim dostalo nesmyslné odpovědi, dělali, jako by nic, jako by dostali tu nejlogičtější reakci pod sluncem. Celé to zahráli do autu tak, že Dádin stav nebil až tolik do očí,“ poklonil se zdroj moderátorům.

To, co lidé viděli na televizních obrazovkách, byl prý jen slabý odvar toho, co Dáda předvedla ve skutečnosti. „Většina sledujících si samozřejmě všimla toho, jak to s naším hostem je, ale věřte mi, že v zázemí a přímo na místě ve studiu to bylo mnohem horší, než to, co viděli diváci v televizi,“ dodal na závěr zdroj. Dády manžel Felix Slováček už delší dobu mluví o její závislosti na alkoholu, ale nikdo mu příliš nevěřil. Patrasová ale svým výstupem ve Víkendové Snídani jeho tvrzení spíše potvrdila, než vyvrátila.

Hrad zná trest za dokumenty Vrbětice. Varování před Putinem. A Felix a stavu Dády

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Gretka
11. 3. 2023 • 11:39

Žádný skandál tam nebyl, jen debilní novináři šíří neopodstatněné drby, je to k zblití.🤮a poŕád dokola jak kolovrátek. Staré výroky Slováčka, zfušované fotky, Dagmar odpovídala sice pomaleji no a co, ale takhle ji ničit, i kdyby si vypila.

Jana Nováková
8. 3. 2023 • 19:23

Štáb a moderátoři jí neměli pouštět do vysílání když viděli že není ve svý kůži.Je to jejich vina a hlavně Bittnerový,která ji prý měla zachraňovat a ona ji naopak potápěla.Chechtala se jak přejetá,oblečená byla made in popelnice.Ale Nova si chtěla vyrobit senzaci a Dádu k tomu zneužila.A nechápu proč se o tom pořád píše,proč se v to pořád někdo nimrá.Pomlouvejte jejího vykulenýho,starýho Tondu.

Radek Polák
3. 3. 2023 • 08:52

Je to smutné , postavit před objektiv někoho , kdo vypadá jako by nocoval ve stanu houmlesáku ! Ale v plejádě těhotenských pupku a rádoby hvězd se to ztratí !

milan59
3. 3. 2023 • 07:36

Přesně tak,souhlasím s vámi. Ta "skvělá média" i ti co byli při vysílání se teď do ní budou NAVÁŽET jen proto,aby ji pošpinili a lidi na ni = paní Dádu spustili nenávistnou kritiku.

milan59
3. 3. 2023 • 07:33

Přesně tak ,souhlasím s vámi.Hlavně že to nezapomněli zveřejnit,aby se lidi do paní Dády pustili s kritikou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.