Patrasová šmírována neznámým vetřelcem: Udělala jsem chybu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Patrasová šmírována neznámým vetřelcem: Udělala jsem chybu

Tajné sledování domu Dádu pořádně vytočilo!
Tajné sledování domu Dádu pořádně vytočilo! (M. Protivanský, D. Černovský, T. Tran)

„Před několika dny nějaký člověk s kamerou natáčel celý den náš dům a sledoval lidi, kteří k nám přichází. Udělala jsem chybu. Měla jsem zavolat policii,“ okomentovala to značně vytočená Dagmar Patrasová (67).

„Nějaký člověk nedávno sledoval celý den náš dům. Přímo proti našemu domu si postavil stojan s kamerou a od rána až do odpoledne natáčel náš dům a monitoroval všechny lidi, kteří k nám přišli," lamentuje Dáda Patrasová na webu Prahain.cz. 

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

„V přízemí jsou kanceláře naší agentury a chodí tam herci, zpěváci i další umělci, členové naší rodiny i přátelé. Například natočil naši dceru i řadu našich známých. Samozřejmě, že mě to vytočilo, ale neudělali jsme nic. Možná jsem měla kontaktovat policii, protože jde o otevřenou šikanu naší rodiny,“ popsala herečka nepříjemný zážitek a dodala: „Je to strašné. Soudit se ale nebudeme. Stejně by to nic nevyřešilo.“ 

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.