Zmatená Patrasová obvolávala známé: NEVÍTE, KDE JE FELIX? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zmatená Patrasová obvolávala známé: NEVÍTE, KDE JE FELIX?

Období klidu jsou už velmi vzácná.
Období klidu jsou už velmi vzácná.  (Foto Aha! – Dalibor Puchta, ara)

Tichá domácnost u Felixe Slováčka (80) v posledních měsících rozhodně nepanuje! A opět to dokázaly poslední dny. Muzikantova manželka Dáda Patrasová (67) totiž měla tendenci svého muže zase hledat. On přitom jezdil po kšeftech!

Prostě se to u nich děje, ale mnoho lidí z okolí Slováčka a Patrasové už to štve. „Několikrát týdně mám telefonát od Dády, která se podivným hlasem ptá, zda nevím, kde je Felix,“ svěřil deníku Aha! jeden ze Slováčkových kolegů. „To je pořád: Nevíte, kde je Felix?“ dodává další ze spolupracovníků. A co na to říká sám muzikant?

Chce klid

„To dělá stále! Přitom se stačí podívat do kalendáře, že jsem na výjezdech,“ okomentoval pro Aha! Felix, který má chování své manželky plné zuby. „Já potřebuji klid na práci, která živí i ji, sakra...“ rozohnil se legendární hudebník, kterého na podzim čeká mnoho koncertů a také vánoční turné se zpěvákem Ondřejem Provazníkem (27). „Fakt musíme mít klid na práci,“ povzdechl si Felix.

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

Má výkyvy

Slováček už několikrát naznačil, že má jeho žena tzv. výkyvová období. „Někdy je dobrá, jindy ne, já už jsem si na to zvykl a nehroutím se z toho,“ tvrdí muzikant. „Upnul jsem se na práci a na přátele. A Dáda to prostě musí pochopit,“ dodal.

 Patrasové hrozí vězení

Po loňské autonehodě byla Dáda Patrasová na konci června obžalovaná pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky a musí před soud. Hrozí jí až 3 roky natvrdo za mřížemi. Autonehodu z loňského května, po které herečka a zpěvačka odmítla dechovou zkoušku na alkohol, policie vyhodnotila jako trestný čin. Obvodní státní zástupce pro Prahu 10 Richard Houdek pak Patrasovou obžaloval.

Chybná oprava D1 za 28 mld.? Dáda hledá Felixe! Od oslavy nebyl doma. A Putin obvinil západ

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
12. 8. 2023 • 09:47

Nekonečný příběh stále dokola, pisálek s nimi bydlí?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.