Dáda to práskla! Felix diriguje celou rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dáda to práskla! Felix diriguje celou rodinu

Tichá domácnost u Felixe Slováčka v posledních měsících rozhodně nepanuje!
Tichá domácnost u Felixe Slováčka v posledních měsících rozhodně nepanuje! (Dalibor Puchta, archiv )

Rád se chlubí tím, že s dcerou Aničkou (28) vyráží na dovolené a skvěle jim to spolu klape. S Felixem Slováčkem (80) to na nich ale není až takový med, alespoň podle jeho manželky Dády Patrasové (67).

Saxofonista má se svou dcerou hezký a blízký vztah. „Mám s Aničkou velice specifické pouto otce a dcery,“ nechal se slyšet pyšný otec v rozhovoru pro Showtime na FTV Prima. „Myslím si, že to dokazují i společné dovolené, na kterých si velice rozumíme,“ pochlubil se.

Felix Slováček o umělém hlasu Gotta: Sevřelo mi to srdce!

Video se připravuje ...

Kdo ale úplně s Felixovým podáním sluncem zalitých chvil nesouhlasí, je jeho žena Dáda. „Já si myslím, že o té dovolené by měla spíš pohovořit Anička,“ ušklíbla se a zavzpomínala na společně strávený čas u moře. „To, co já znám z těch dovolených, je: Vstávat! Snídaně! Jde se k moři! Jde se do stínu! Jde se ze stínu!“ napodobila se smíchem rozkazy svého muže, který se nestačil divit! „Je to prostě dirigent se vším všudy,“ má jasno zpěvačka.

Viditelně zaskočený Felix raději nechtěl její slova komentovat! Manželé se po delší době objevili bok po boku na natáčení videklipu Pokoj jejich dcery Aničky. „Doufám, že jsme za tím nejhorším a jsme na správné cestě k tomu, aby byl klid,“ přeje si Anička, která to má se svými rodiči někdy těžké.

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.