Co to? Osmdesátník Slováček rozdává milionový majetek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co to? Osmdesátník Slováček rozdává milionový majetek

Patrasová a Slováček
Patrasová a Slováček (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Přibyl)

Felix Slováček nedávno oslavil významné životní jubileum. K osmdesátým narozeninám dostal také mnoho hodnotných darů, jejichž součástí jsou i dvě bronzové busty v hodnotě milionu korun. Ty si ale nenechá. Přemýšlí, že podělí děti - staršího syna Felixe a mladší Aničku. 

Věk je jenom číslo a u Felixe to platí dvojnásob. Životní elán jej neopouští a podle všeho nepolevuje ani pracovnímu tempu. „Muž je mladý do osmdesáti a od osmdesáti mu začíná střední věk. Takže jsem teď vlastně v nejlepších letech a všechno si hezky užívám,“ pronesl se smíchem v rozhovoru pro Deník. 

Felix Slováček o umělém hlasu Gotta: Sevřelo mi to srdce!

Video se připravuje ...

Spokojený může být i s oslavami. „Myslím, že se mi podařily ještě nad rámec, než jsem očekával. Všechno klaplo, jak mělo, a skončilo v zelených číslech. Jsem rád, že jsme to všichni ve zdraví přežili, a jak jsem slyšel, všichni byli velmi spokojení,“ tvrdí. 

„Dostal jsem hned dvě busty, jsou opravdu neskutečné! Každá má cenu minimálně půl milionu korun. Jsou z bronzu. Jedna je pouze moje hlava a druhá, jak hraji na saxofon. A pak jsem dostal třeba ještě vlastní ruku v krystalu. Mám to vše vystavené doma. Přemýšlím, že bych dal jednu bustu Felixovi a druhou Aničce. Já už si jich moc neužiju a oni budou mít doma tatínka,“ prozradil také Slováček

Lenka Dragounová: Muži po mě jdou kvůli sexy mozku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
25. 8. 2023 • 10:20

Už by si měl ale koupit nová saka .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.