Felix už Dádu odepsal: Nechci se o nikoho starat, já si takhle užívám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Felix už Dádu odepsal: Nechci se o nikoho starat, já si takhle užívám

Felix Slováček
Felix Slováček (Karel Kopáč, A. a J. Huňátovi, archiv)

Milovník žen Felix Slováček (80) většinou vyráží do společnosti sám, tedy bez manželky Dády Patrasové (67). Jinak tomu nebylo ani na finále modelingové show Elite Model Look 2023, kde Felix usedl do poroty po boku krásné mladičké blondýnky.

Proč Slováček chodí za zábavou výhradně sám? „Ne že by mi doprovod vadil, ale já se nechci o nikoho starat. Já si tady takhle užívám a ona se dívá doma na televizi,“ vysvětlil muzikant pro eXtra.cz.  Ten je většinou na akcích v obležení jiných žen a jejich přítomnost si užívá.

Felix Slováček na pohřbu Vašo Patejdla: Potkal jsem málo tak úžasných lidí...

Video se připravuje ...

„Já se vždycky rád dívám na krásné ženy. Žena by měla být dáma ve společnosti, gejša v posteli a kuchařka v kuchyni. Mně se líbí krása a líbí se mi ta krása ve spojení s tou duší,” pronesl poeticky Slováček. Dáda o jeho povaze svůdníka samozřejmě ví, přeci jen jsou manželé už 40 let. Nejspíš zjistila, že Felix se už holt nezmění.

Svatba novináře Luboše Procházky: K obřadu hrál Felix Slováček

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
25. 9. 2023 • 07:13

Tak ať si Tonda užívá.Ona se vždycky nějaká najde který je jedno kdo to je,hlavně že něco zaplatí,že se s vykuleným,starým dědkem zviditelní.Ale ať potom neleze za
Dádou, aby se o něj starala až nebude moct.A to nebude dlouho trvat.

safinka59
25. 9. 2023 • 06:34

Slováček ? Ubohý starý muž, připomínající pomačkaný kopírák, senilní a navíc, příroda mu nenadělila ani šarm, ani krásu, ani sexappeal... člověk, který si vůbec nepřipouští, že mladé ženy se potřebují zviditelnit, je fajn drahý šperk, společnost VIP... ale pouhý dotyk starce jim způsobuje mražení v těle a jsem si jistá, odpor ! Co by však pro své dobro nevydržely ?
Patrasová se poslední léta potápí, beznaděj a řešení problémů hledá v alkoholu...
Čtyřicet let manželství, velký majetek, milenky a vysoké ego člověka, s kterým něco vybudovala, milovala ho a vychovala dvě děti !
Nevím, neznám řešení... extrémně těžká situace, každý z nás bez rozdílu by jsme trpěli, chvíli nenáviděli, chvíli opláceli, doufali... někdo sedativa, někdo alkohol, mnozí bohužel sebevražda. Nesuďme, zkusme se zamyslet, jak by jsme to řešili my!
Sakra těžká situace, ale jak dál ?

jura l
25. 9. 2023 • 05:12

Hnusnější chlap ve VIP rybníčku není. A ještě nejblbější, jinak by musel přece pochopit, že ty ženy z něho mají akorát psinu. Fuj

fany22
24. 9. 2023 • 19:29

To už asi ne. Myslím, že je to jen taková společenská hra.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.