Patrasová prolomila mlčení: Plánuje útěk od Slováčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Patrasová prolomila mlčení: Plánuje útěk od Slováčka!

Dáda na podzim opustí Felixe kvůli výletu za italským přítelem.
Dáda na podzim opustí Felixe kvůli výletu za italským přítelem. (Dalibor Puchta, archiv )

Herečka Dáda Patrasová (67) se s příchodem letních prázdnin stáhla do ústraní poté, co byla koncem června obžalovaná za řízení v opilosti. Oporou jí v náročném období není manžel Felix Slováček (80), nýbrž italský přítel, jenž je evidentně stále ve hře…

Léto nezačalo pro herečku Dádu Patrasovou vůbec dobře. Loňská autonehoda, při níž se naštěstí nikomu nic nestalo, nebyla zametena pod koberec a policií byla označena za trestný čin. Státní zástupce pro Prahu 10 Richard Houdek pak na herečku podal obžalobu.

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...

Po vyslechnutí znepokojivých zpráv se herečka stáhla z veřejného života a letní dny tráví povětšinu času doma. Volno s ní ovšem nesdílí manžel Felix Slováček, který je momentálně pracovně vytížen. „Manželovi nastává zase pracovní kolotoč a naše termíny bohužel dohromady nesouhlasily,“ cituje herečku server TN CZ.

Hudebník ovšem není jediným mužem v Dádině životě. V srdci si stále uchovává italského přítele Vita, s nímž trávila čas především v letech, kdy Felix žil s bývalou milenkou Lucií Gelemovou (40). Ani přes obnovený vztah ale Dáda na Vita nezanevřela. Ještě letos se s ním dokonce hodlá setkat.

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

„Já jsem plánovala jet do Itálie, jenže pak tam nastala ta horka kolem 45 stupňů, takže jsem to přehodnotila a pojedu na podzim,“ prozradila výše zmíněnému serveru Patrasová, jež v manželově nepřítomnosti s Vitem tráví čas i virtuálně. „Těším se, my jsme s Vitem v neustálém kontaktu a denně si voláme,“ dodala Dáda Patrasová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.