Štíhlá jako proutek! Patrasovou nahradila pořádná kost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Štíhlá jako proutek! Patrasovou nahradila pořádná kost

Karol šlape Dádě na paty
Karol šlape Dádě na paty (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

Dagmar Patrasová (67) bude už navěky neodmyslitelně spjata s přívlastkem "královna dětských srdcí". Na paty jí ale šlape silná konkurence, která je pro dnešní generaci dětí totální modlou. Druhá Dáda, Karolina Neuvirthová Gudasová (30), už do projektu Karol a Kvído stihla zapojit i manžela, hvězdného hokejistu Michala Neuvirtha.

„Šoubyznys mě opravdu neláká, konkrétně český opravdu ne,“ rozpovídal se Michal pro Super s tím, že rozhodně nemá stejné ambice jako Slováček. „Ale už mi hrál v klipu k písničce V naší ulici,“ upřesnila Karolina. 

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...

Nástupkyně Patrasové je díky aktivitám pro děti štíhlá jako proutek. „Můj manžel je bezlepkář a nesmí ani laktózu, takže jsme doma dost omezení, držím to s ním,“ prozradila Karolina recept na super tělo. „Dělá mi to dobře, plus spoustu pohybu s dětmi a na jevišti. Mně to funguje, ale každému funguje něco jiného,“ dodala. 

A jak se na svou konkurentku dívá sama Dáda?  „Myslím si, že Karol je na správné cestě i svým vztahem k dětem, a to se cení,“ řekla před časem pro Super Patrasová.

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.