Dáda Patrasová a Felix Slováček: Fenka Fatty jim zachránila život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dáda Patrasová a Felix Slováček: Fenka Fatty jim zachránila život

Dáda s Fattynou, která dům střeží líp než pult centralizované ochrany, k němuž jsou Slováčkovi napíchnuti.
Dáda s Fattynou, která dům střeží líp než pult centralizované ochrany, k němuž jsou Slováčkovi napíchnuti.  ( Karel Kopáč)

Fenku německého ovčáka Fatty považují Dáda Patrasová (67) s Felixem Slováčkem (80) za právoplatného člena rodiny. Chtějí jí tedy dopřát to samé co sobě, a tak Fattynu vzali do psího salonu krásy.

Fenka známého páru si procedury v hodnotě 5 tisíc korun jaksepatří užila. Dvakrát ji šamponovali, na hlavičku dostala hydratační zábal z kondicionéru, balzámu a olejů, poté přišla na řadu foukaná a vyčesávání odumřelé srsti. Nakonec jí upravili drápky, vyčistili uši, celou ji naparfémovali a pacičky ještě nabalzamovali. Fatty si sice téměř tříhodinovou proceduru velmi radostně užívala, její panička ale trpěla jak zvíře.

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

Když Dáda uviděla hromadu chlupů, které v salonu z fenky vyčesali, zhrozila se. „To není možný, vždyť ji vyčesávám denně,“ komentovala rozčíleně a podezřívavě zkoumala, zda je to skutečně jen srst její fenky. „Je,“ konstatovala posléze nevěřícně. Když v salonu chtěli dát Fatty zábal na hlavu, varovala Dáda personál, že tuhle péči pes nesnese. „To je hlídací pes, žádnej gaučák,“ namítala Dáda. Pěkně se ale zmýlila. Vlčák se zábalem na hlavě vypadal jako Karkulka z pohádky a zábal se mu moc zamlouval, z čehož Dáda málem omdlela.

„Aby ne! Vždyť používáme speciální italskou a japonskou kosmetiku,“ usmíval se majitel salonu Little Styler a prozradil, že zábaly psi naopak milují. Když byla Fattyna konečně v ažúru, Dáda zavolala Felixe, aby pro ně do Nuslí přijel. „Ten bude koukat, jak to Fatty sluší a jak voní. Už ji nebude moct vyhánět z jídelny koberců. Nemá totiž moc rád, když ji pouštím domů,“ přiznala Patrasová, která naopak zbožňuje, když ji pes v noci v ložnici hlídá.

Dagmar Patrasová na narozeninách Felixe: Přeju mu psychické zdraví!

Video se připravuje ...

Zachránila nás před požárem

Před dvěma lety Fatty vrazila Dádě uprostřed noci do ložnice. „Tahala mě z postele, já ji rozespale odháněla, ale nedala se,“ vzpomíná Patrasová. Když sešla se psem do suterénu, ucítila kouř. Chtěla si rozsvítit, ale nešel proud. „Myslela jsem, že jen nahodím pojistky, nešlo to. Hořela strojovna u bazénu, závada byla v zásuvce ve zdi. Máme tam všude dřevěné obložení, mohlo se stát skutečně velké neštěstí,“ komentovala Dáda s tím, že kdyby ji fenka nevzbudila, bylo by zle. „Je prostě nenahraditelná,“ uzavřela příhodu se šťastným koncem Dáda.



Přečtěte si
strng
13. 6. 2023 • 16:36

Tak Fatty jim nejspíš zachránila životy o majetku nemluvě a potomec Félix ji nechce pouštět do baráku jo?Ten člověk je fakt odporný šmejd.

Jana Meluzina
12. 6. 2023 • 12:34

Sluší jí to, čubě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.