Tvrdý zásah do srdce Patrasové, Felix si nebere servítky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tvrdý zásah do srdce Patrasové, Felix si nebere servítky

Felix Slováček s rodinou
Felix Slováček s rodinou (archiv Blesku)

Je vidno, že Felix Slováček (79) přestává zvládat náročnou rodinnou situaci, do Dády střílí jeden jedovatý šíp za druhým. V jednom z posledních rozhovorů přiznal, že Lucie Gelemová (39) nebyla jediná žena v jeho životě...

Nedávno slavili rubínovou svatbu, ale ani dlouhá léta manželství je nenaučila se k sobě chovat s úctou. Slováček se v rozhovorech nezdráhá odtajnit pozadí éry největší slávy, aniž by přemýšlel nad tím, jak se tyto řádky budou Dádě číst...

„Nikdy nevím, co mě ten den potká. Každý koncert je nejen dobrodružství, ale i boj o přízeň. A je to nádhera, když to vyjde. Někdy si přijde nějaká fanynka pro podpis a zůstane se mnou na kafe. A třeba je z toho i víc. Polibkem to začíná a v posteli to končí, znáte to,“ vyprávěl rozjařeně Felix pro Blesk.

Tančící Felix Slováček a Adriana Sobotová

Video se připravuje ...

„S fanynkama je to pořad stejné. Když nějaká hodně chce, většinou dobude svého. Tenkrát šly všechny za Karlem, ten byl první, ale samozřejmě nemohl zvládnout všechno, tak něco málo zbylo i na nás,“ popsal také. 

Patrně předpokládá, že Dáda rozhovory svého muže nečte, protože má jiné starosti. „Dáda je nemocná. Alkohol je nemoc a musí se léčit, ale to ona nechce. Když je někdo nemocný, tak jde k doktorovi. Ona tvrdí, že není nemocná. Je to těžký. Ráno ji vzbudím, je v pohodě a přijdu v poledne a už o sobě neví,“ tvrdí o své ženě. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Zemanovo stěhování a odhalená Verešová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
21. 4. 2023 • 10:29

Senilní Slováček se opět hloupě chlubí. Kdyby nebyl známý ( díky K. Gottovi) a neměl nabitou kreditku, tak by žádná žena na toho šeredu ani nepohlédla. Na něho se lepí buď hodně hloupé nány nebo zlatokopky a ten kašpar si myslí, jak je neodolatelný. Svými trapnými výroky děla ostudu svým dětem a vnukům.

Pavla Ryslova
20. 4. 2023 • 23:23

Nehezký byl vždycky.Namyšlený a drzý také.A teď se ještě jako nechutný stařec předvádí a neví už jak na sebe upoutat pozornost.Je trapný ale nikdo mu to neřekne do očí.Koho asi zajímá jak támhle kdysi dědkovi skákaly ženský do postele.Se divím paní Patrasové,že s ním už dávno nevyrazila dveře.Taková krásná ženská to byla a ještě i je.A i teď by měla na nějakýho MUŽE a ne Feldu s vyvaleným okem.

Alva
20. 4. 2023 • 15:47

Teď se mi zprotivil úplně, domýšlivý a neatraktivní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.