Velikonoční svátky českých celebrit: Felix vyšlehal Dádu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velikonoční svátky českých celebrit: Felix vyšlehal Dádu!

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Foto archiv F. Slováčka, reprofoto ČT)

České celebrity nás nikdy nepřestanou šokovat! A to ani o svátcích! Muzikant Felix Slováček včera vyšupal svoji zlobivou manželku Dádu, Štěpánka Duchková pro změnu dala sbohem svému muži a se syny utekla k moři.

FELIX SLOVÁČEK (79), muzikant: Vzal ji tlustším koncem

Je rád, že jeho manželka Dáda Patrasová (66) seká latinu, ale přesto jí dal včera pořádně na zadek. Po rozhlasovém vysílání ji Felix Slováček vyšupal druhou stranou pomlázky, kterou to docela bolí. „Musel jsem!“ smál se muzikant, kterému bude už v květnu 80 let. „Stavili jsme se také za dětma na chalupě. Byly to hezké svátky,“ dodal Slováček.

Felix Slováček opouští Dádu: Koho bere do Itálie místo ní?

Video se připravuje ...

ŠTĚPÁNKA DUCHKOVÁ (50), moderátorka: Utekla od muže za sluncem

O Štěpánce je známo, že miluje Španělsko. „U nás budou Velikonoce velmi dramatický, já a děti odjíždíme do Španělska a můj manžel zůstává doma,“ práskla. Čím si to zasloužil? „Bude se věnovat rekonstrukci koupelen. Bude se malovat, až se vrátím, budu uklízet,“ vysvětlila moderátorka. „Mám obavy, že on je domluvenej s kamarádama na nějaký velký pijatice, takže je vlastně rád,“ doplnila se smíchem.

MARKÉTA MUZIKÁŘOVÁ (47), hudebnice: Vítá jaro na ledovci

Sbalila manžela Petra, dceru Victorii (6) a syny Nicolase (9) a Maxe (9 měsíců) a odjela ještě do větší zimy do rakouských Alp. „Ráda jdu proti proudu, v zimě vyrážím k moři za teplem a na Velikonoce, když všichni vítají jaro, jezdíme na lyže,“ vysvětlila. „Loučení se sezonou zkoušíme podruhé a je to pecka. Sjezdovky jsou poloprázdné a počasí mírné, nosy nám neumrznou,“ žertovala trojnásobná máma.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.