Velikonoce českých hvězd: Grossovou vyšupal Peroutka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Velikonoce českých hvězd: Grossovou vyšupal Peroutka!

Peroutka vyšlehal Natálku Grossovou.
Peroutka vyšlehal Natálku Grossovou. (Foto Aha! – David Kundrát, Instagram, archiv CKPK)

Velikonoční tradice, nebo trauma? Šlehání pomlázkou rozděluje národ asi jako strašení dětí čertem či zabíjení kaprů. Ženy Petra Jandy (80) ale řešily jiný problém – neměl je kdo vyšupovat! Vyzrála na to až jeho dcera, zpěvačka Marta Jandová (48).

Holky Jandovky byly na velikonoční pondělí bez hlavy rodiny, a tak si udělaly velikonoční dámskou jízdu. Exmanželka Martina (52) a současná žena Alice (42) se i s Martou převlékly do krojů, v nichž vynikly jejich vnady. Koledníky ale vyhlížely marně. „A kdo nás jako vymrská?“ prohodila načančaná Alice smutně.

Petr Janda s manželkou: Na ples dorazil s kufrem!

Video se připravuje ...

„Nebojte, holky, neuschneme! Mám totiž nápad...“ pronesla Marta a jako švihnutím velikonočního proutku se z moravské dcérečky proměnila v šohaje s knírkem a pomlázkou... A jak slavily letošní Velikonoce muzikálové či seriálové hvězdy nebo televizní moderátorky?

Natálie Grossová (20): Vyšupal ji Peroutka

O pondělní mrskačku se na muzikálových prknech Divadla Brodway postaral Milan Peroutka (33). „Doufám, že vás dneska chlapci pořádně vyšlehali! Milan se o to postaral skvěle,“ pochvalovala si Natálka Grossová. Peroutku pak naoplátku vyšupala Sandra Pogodová (47). Zpěvák dokonce barvil vajíčka od fanynek. Příští rok bude mít už vlastní vejce od slepičky, kterou dostal k narozeninám.

Míša Tomešová (31): Koleje, bába tě poleje!

Vítala koledníky ve vyšívaném bolerku, které připomínalo krojové zdobení. „Den na vsi, kde se tradice stále ještě ctí. Hlavně ta s polejváním koledníků, když přijdou po poledni. Tu mám teda hodně ráda,“ p ochvalova la si muzikálová hvězda, a odtajnila tak svou nejoblíbenější velikonoční t radici.

Jan Čenský (61): Zpěvák i záchranář

Primář Suchý ze seriálové Ordinace vyrazil na Velikonoce do rakouských Alp. V jednom z nejoblíbenějších lyžařských středisek v korutanském Nassfeldu se příjemně bavil s Mahulenou Bočanovou (56) a Standou Hložkem (68). Čenský nejen lyžoval, ale i zpíval a také zachraňoval! Jakmile ho totiž spatřila jedna slečna, okamžitě se skácela k zemi a princ ve výslužbě jí pomáhal na nohy.

Tereza Kostková: Přesně vím, co budu dělat na Velikonoce, a nestává se mi to moc často

Video se připravuje ...

Michaela Badinková (44): Mázlová ráda zelený máz

Představitelka MUDr. Aleny Mázlové z Ordinace v růžové zahradě 2 si na Zelený čtvrtek s chutí dala »máz« zeleného piva. „Veselé Velikonoce!“ popřála rozjařená herečka na sociálních sítích svým fanouškům.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.