Grossova (†45) dcera Natálie (19): Překvapila svatebními fotkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Grossova (†45) dcera Natálie: Překvapila svatebními fotkami!

Natálie Grossová se vdala na zkoušku.
Natálie Grossová se vdala na zkoušku.  (archiv Blesku)

To byla rychlost! Mladá herečka a zpěvačka Natálie Grossová (19), mladší dcera zesnulého expremiéra Stanislava Grosse (†45), se necelý měsíc po rozchodu se svým přítelem, operním pěvcem Danielem Matouškem (20), vdala!

Svatba to ale byla jen na zkoušku. Muzikálová a také seriálová hvězda stanula před oltářem díky natáčení filmu Superžena režisérky Evy Toulové (32).

Natálie Grossová ve Fantomovi povýší: Dostala nabídku, která se neodmítá!

Video se připravuje ...

Hraje sestru

Natálka ve filmu ztvárňuje sestru hlavní hrdinky, kterou představuje sama režisérka. „Vize byla taková, že Natálka měla mít honosné zdobené svatební šaty, kdežto její sestra, kterou hraje Eva Toulová, naopak svatební šaty alternativnějšího stylu,“ prozradila kostymérka s tím, že model pro Natálku nechala produkce ušít na míru ve studiu Agnes.

Obřad v kostele

Svatební obřad se natáčel v kostele sv. Jakuba v Červeném Kostelci. K oltáři tam Natálku vedl její filmový tatínek Igor Bareš (56), maminku si zahrála Jitka Sedláčková(61). V dalších rolích uvidí diváci Matouše Rumla (36) nebo Olgu Lounovou (41). Natálčina ženicha ve filmu představuje začínající talentovaný herec Filip Škoda.

Natálie Grossová: Ráda se bojím, v noci si sama pouštím horrory!

Video se připravuje ...

Tomicová: Zraněná a přeobsazená

Natáčení filmu Superžena provází mnoho komplikací. „Pár dní před natáčením jsme ze zdravotních důvodů museli vyměnit Pavlu Tomicovou, která nám měla hrát matku. Navíc jsme vychytali silný déšť, ale nakonec se všechno jako vždy zvládlo,“ svěřila se režisérka. Jak už Aha! informovalo, Tomicová (59) se zranila na skútru, který řídila její kolegyně Dáša Zázvůrková (40). U Národního divadla do nich v květnu narazila paní s autem a obě skončily v motolské nemocnici.



Přečtěte si
zuzakirsch
14. 7. 2022 • 08:53

Kde nechala svůj obří nos?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.