Grossová končí už v 18 letech: Je to hořkosladký pocit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Grossová končí už v 18 letech: Je to hořkosladký pocit

Natálka Grossová v Dubaji
Natálka Grossová v Dubaji (Instagram)

Je jí teprve osmnáct let, ale už si může dovolit odmítat záviděníhodné role v muzikálech. Po úspěšně složené maturitě si chce Natálie Grossová na nějaký čas od muzikálů odpočinout. Proč se rozhodla utnout slibnou kariéru na divadelních prknech?

Natálka Grossová má ve svých osmnácti letech zkušenosti, které by někdo nenasbíral za celý život. Prosadila se nejen v muzikálech, ale i jako herečka v seriálu Slunečná či v očekávaném pokračování filmové série Bastardi. Je na čase se ale se svou kariérou posunout dál. Že by pokračovala ve studiu? „Na vejšku nepůjdu, ale chtěla bych teď rok studovat jazyky. To mě moc baví a myslím, že mi to i jde,“ svěřila se Blesku Natálie.

Grossová se po roce a půl vrací v Čarodějce: Pak s muzikály končí?!

Video se připravuje ...

Se svým rozhodnutím rozhodně neotálí. Před sebou má posledních 15 představení v muzikálu Čarodějka, po které dá muzikálu sbohem.  „Je to hořkosladký pocit, protože Čarodějku jsem si vymodlila a je pro mě splněným snem,“  přiznala Grossová s tím, že se nejedná o definitivní konec, priority ale už bude mít jiné. Hlas chce totiž zužitkovat hlavně v rámci vlastní tvorby. „Ráda bych se věnovala své sólové kariéře a vydala popové album, kde nebudu v roli, ale sama za sebe,“ prozradila své budoucí plány Natálie Grossová.

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
15. 11. 2021 • 08:04

Nic nevíte, kolik představení Natálie už odehrála a vždy velmi dobře. Je talentovaná, už od dětství zpívala i v angličtině. Naprosto ji chápu, že nastala chvíle, kdy se bude věnovat studiu jazyků. To, že jste sám/sama neschopný, to je vaše věc. Přesně, co napsal 14TONY

yokky
14. 11. 2021 • 15:29

v 18ti unavena,,,,,toje co,a do duchodu daleko,doufam ze se ho dozi­je👎👎👎👎­👎👎👎👎👎🐐­🐐🐐🐐🐐🐐🐐­😒😒😒😒😒😒­🐓🐓🐓🐓🐓🌽­🌽🌽🌽🌽🌽🌽­🌽🍍🍍🍍🍍🍍­🍍🚑🚑🚑🚑🚑🚑

miroslava13
14. 11. 2021 • 12:29

to je dobře. už jí bylo všude plno a bylo to trapnéééé, jak jí Janeček všude cpal. asi byl Standovi něco dlužný, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.