Dcera má o ni strach! Co se děje s Ivanou Jirešovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera má o ni strach! Co se děje s Ivanou Jirešovou?

Ivana Jirešová s dcerou
Ivana Jirešová s dcerou (Profimedia)

Svůj pěvecký talent zúročila herečka Ivana Jirešová (43) v show Tvoje tvář má známý hlas, kde se ovšem vedle náročných tréninků po celou dobu dobře bavila. Nyní jde ale sranda stranou – roli v muzikálu Robinson Crusoe bere tak vážně, až z toho jde občas strach!

Ordinace v růžové zahradě pro ni (zatím) skončila, ale ani přes prázdniny nebude mít o práci nouzi, ba naopak. Herečku čeká muzikál Robinson Crusoe, na který se intenzivně připravuje. „Je to velký oříšek. Budu to cítit každé přestavení. Musím být vždycky připravená. V jiných představeních si v létě před představením můžu třeba dát střik a povalovat se na sluníčku, tady se budu muset hlídat, budu ve stínu, soustředěná," přiznala herečka webu Super.cz.

Aby byla na svou roli maximálně připravena, docházela na hodiny ke zpěvačce Míše Nosková (38) a ke zpěvačce Renátě Podlipské, která vedle Báry Basikové (58) účinkovala ve světoznámém muzikálu Jesus Christ Superstar. „Míša mi moc pomohla, ale má toho hodně, tak jsem poprosila Renatu. Bydlí kousek ode mě, vyučuje zpěv, naučila mě novou techniku, co se týče dýchání. Nevím, co dřív. Mám se nadechovat do šířky a do zad. Doufám, že neomdlím, až se pořádně nadechnu," svěřila se Jirešová.

Vystrašená Ivana Jirešová: Děsí se, že dceři někdo něco hodí do pití

Video se připravuje ...

Herečka podstupuje tréninky i v domácím prostředí a nutno dodat, že jsou mnohdy i děsivé. Dokonce i její dcera se v určitých chvílích nestačí divit. „Doma mám speciální cvičení, syčím, mám to vydržet minutu. Sofča si myslí, že jsem se zbláznila, je to legrace," dodává s úsměvem Ivana Jirešová.

Ivana Jirešová se cítí na padesát: S jakými tělesnými neduhy se potýká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.