Zvládne to? Z Grossové bude pěkná potvora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvládne to? Z Grossové bude pěkná potvůrka!

Natálie Grossová
Natálie Grossová (Jan Tůma)

Je jí teprve osmnáct let a svět jí leží u nohou. Natálie Grossová (18) již stihla být nominovaná na cenu Thálie, zahrát si v několika muzikálech a nyní se jí daří i jako herečce.

Zajímavou roli jí nabídl režisér Tomáš Magnusek (36), který právě točí čtvrté pokračování Bastardů. Stát před kamerou pro Natálii již také není nic nového. Fanoušci seriálu Slunečná jí znají jako Janičku Kratinovou, seriálovou dceru Terezy Brodské (52). Své dosavadní herecké zkušenosti nyní předvede po boku Jiřího Krampola (82) či zápasníka Karlose »Terminátora« Vémoly (35), který se v Bastardech 4 také objeví.

Pro Natálku je ale tato role pořádná výzva. Její postava totiž rozhodně nebude žádný svatoušek, jak Magnusek prozradil webu ŽivotvČesku. „Natálka hraje mladou holku v domově s pečovatelskou službou, což je asi nejvíce negativní postava z celého filmu. Spřáhne se s Jiřím Krampolem a hrozně tam ubližují Janu Přeučilovi. Pomáhá Krampolovi se dostat zpátky do hry. Její role je absolutně záporná," řekl režisér filmu.

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...

Kdo se obává, že je dcera bývalého politika Stanislava Grosse (†45) pro tuto roli příliš křehká, má se na omylu. Štáb se nestačil divit, co na place Grossová předvedla. „Musím říct, že je božská. Když jsme to dotočili, všichni byli v šoku z toho, jak to zahrála. Určitě je to v pokračování Bastardů zatím nejlepší výkon ze všech a řekl jsem jí, že by na ni byl táta pyšný. Bohužel je součástí toho, že si nese nálepku Grossová, ale ona je herecky opravdu hodně dobrá,“ dodal spokojeně Magnusek. Čtvrtý díl dramatické filmové série je co do obsazení skutečně nabitý, a diváci se tak mají na co těšit.

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
13. 11. 2021 • 20:46

Já nevím, co na té holce všichni mají, mě se nelíbí,nepůvabná, neženská.... někde jsem ji viděla hrát, snad se to jmenovalo přístav, tam tak přehrávala a nebyla vůbec přiro­zená­....hr­ůza.­..tak nevím...s chutí se tedy podívám na Bastardy...budu jen ráda, když změním názor.

hillaarkaa
6. 4. 2021 • 10:20

Mohla by točit u Rosenbergera,ale ten už "řemeslo" pověsil na hřebík..Jako Ejavascript: insAt­Cur(do­cumen­t.ge­tEle­mentBy­Id('fr­mCon­t'), ' ')vík Majorů štětkovic....

hillaarkaa
6. 4. 2021 • 10:18

Musím souhlasit,stará garda superherců odchází a ty rychlokvašky z rajských zahrad nemá cenu komentovat

IvoD
6. 4. 2021 • 00:02

Grossová by si měla dát do pořádku oči. Švidrá na každé fotce jako kůň. Jinak opravdu je v ČR více talentů a lepších nežli ona. Bohužel jim chybí protekce

Alva
5. 4. 2021 • 16:35

Ať se slečně daří, ovšem nechápu to neustálé vyzdvihování do výšin, nevím, nevím, víc nebudu psát, ale je tady více talentů, opravdových.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.